Mesajul fostei iubite a lui Costin Mărculescu! Astăzi, artistul ar fi trebuit să împlinească 51 de ani

Publicat: 29 Jun. 2020, 14:53 Vedete

Astăzi, actorul și artistul Costin Mărculescu ar fi trebuit să împlinească vârsta de 51 de ani și să își lanseze cartea.

În data de 13 iunie 2020, actorul Costin Mărculescu a fost înmormântat la Cimitirul ”Reînvierea” din Capitală. Bărbatul a fost găsit mort în locuința sa din sectorul 3 din București, acolo unde stătea cu chirie. Nerăspunzând la telefon și nefiind văzut de mai bine de trei-patru zile, autoritățile l-au găsit pe actorul Costin Mărculescu fără viață, îmbrăcat, în cadă. Trupul său se afla în stare avansată de putrefacție. Raportul medicilor legiști a arătat că a făcut infarct.

Fosta sa iubită a mărturisit pentru Click! că a vorbit ultima oară cu artistul pe 20 mai, când era ziua ei de naștere.

Cristina: ”Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă”

”La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta!

Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!

Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, a scris Cristina pe Facebook.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu: ”Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta”

„Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc; și omul acesta se ruga cu atâta ardoare: <>. Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus: ”Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet”. Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți doreșți. Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea!
Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine! Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”, a mai spus ea.

Publicat: 29 Jun. 2020, 14:53 Vedete
Pe aceeași temă