Surorile siameze ce nu pot fi despartite vreodata! Ce parte vitala a trupului le leaga VIDEO

Publicat: 12 iul. 2019, 12:06 Autor: madalina m. News 3

Povestea siamezelor din imagini este una socanta, dar si inspirationala. Medicii le spuneau ca vor muri pana la varsta de 10 ani.

Totusi, surorile siameze ce nu pot fi despartite in mod chirurgical au sfidat orice sansa si in prezent au varsta de 18 ani. Tinerele unite in acelasi corp pe viata si-au facut de curand si un cont de Instagram, dar si unul de YouTube.

In acest mod, ele vor sa isi impartaseasca povestea intregii lumi, pentru a face cunoscut ca nu sunt doar niste persoane cu dizabilitati si atat. Neev si Nelly Kolestein au fost descoperite ca fiind siameze abia in timpul travaliului.

Surorile siameze ce nu pot fi despartite

Surorile siameze ce nu pot fi despartite vreodata

Gemenele sunt unite in zona capului si nu vor fi niciodata separate. Ele impart o artera importanta, potrivit medicilor. Totodata, pentru a le asigura o sansa la viata, rudele s-au mutat din America de Sud, in Olanda. Gemenele siameze lipite in zona capului care au socat planeta!

Specialistii care le-au tratat pe siameze au prezis ca ele nu vor supravietui mai mult de 10 ani, tocmai pentru ca sunt unite de o artera din zona capului. O interventie chiurgicala ar fi prea riscanta pentru ele, iar ambele ar putea muri. Neev si Nelly Kolestein locuiesc in prezent in Amesterdam, alaturi de mama lor.

Femeia care le-a adus pe lume nu a dorit sa isi dezvaluie identitatea, dar este foarte implicata in viata siamezelor si are grija de ele. Surorile au propriile creiere si corpuri, si tocmai de aceea le-au oferit un mare soc medicilor. Mama adolescentelor a fost informata ca fiicele sale sunt unite la cap abia cand nastea.

Video cu surorile siameze

Medicii au fost absolut convinsi ca fetele vor muri la scurt timp dupa nastere si daca supravietuiau, era de asteptat ca viata lor sa fie o reala lupta si nu foarte lunga. Nu pot fi separate deoarece au o artera principala in cap care le mentine in viata, a mentionat familia.

Siamezele nu s-au vazut niciodata una pe alta decat cu ajutorul unei oglinzi. In ciuda acestui impediment si a unei vieti nu tocmai usoare, ele au format o legatura foarte puternica. „Toata lumea crede ca putem sa ne citim gandurile una alteia. Dar nu putem. Avem propriile noastre ganduri si inseamna ca amandoua stim sa facem ceva pe cont propriu, sa mergem si sa vorbim”, a spus una dintre surori.

Din totalul de gemeni uniti, de tipul craniopagus, cum sunt si cele doua fete, cei mai longevivi au fost gemenii Lori si George Schappell, nascuti in anul 1961. Acestia sunt inca in viata si in prezent au varsta de 57 de ani!

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 12 iul. 2019, 12:06 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×