Meghan Markle si Kate Middleton au venit impreuna la Wimbledon pentru a urmari meciul dintre Simona Halep si Serena Williams

Publicat: 13 Jul. 2019, 17:06 Vedete

Se pare ca intre cele doua cumnate nu mai exista rivalitate, sau asta reiese din pozele aparute cu cele doua ducese.

Meghan Markle si Kate Middleton au venit impreuna la Wimbledon. Ducesa de Sussex si Ducesa de Cambridge participa la finala feminina de la Wimbledon, disputata intre Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) si Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA).

Insa nu este chiar o surpriza pentru britanici sa le vada pe cele doua ducese impreuna la acest eveniment pentru ca si anul trecut au participat la Grand Slam-ul britanic.

Meghan Markle si Kate Middleton au venit impreuna la Wimbledon

Meghan Markle si Kate Middleton au venit impreuna la Wimbledon

Insa tinand cont de asa-zisa disputa care ar fi intre cele doua, sau intre cuplul Sussex-Cambridge, lumea nu stia daca si in acest an vor veni impreuna sau nu.

La meciul de pe Terenul Central participa numeroase personalitati inafara de cele doua ducese, precum si premierul Theresa May.

Meghan Markle, cu aere de vedeta la Wimbledon dupa ce le-a interzis fanilor sa-i faca poze

Vizita neasteptata a lui Meghan la meciul Serenei Williams de saptamana trecuta a starnit numeroase controverse, atunci cand ofiterul de protectie regala a spus vizitatorilor ca nu le este permis să faca fotografii pentru ca ducesa doreste discretie.

Însă, un fan Wimbledon, pe nume Hasan Hasanov, a realizat un selfie si a fost abordat de un membru al garzii regale care l-a avertizat sa nu mai facă fotografii.

„Nu am avut nicio idee că este acolo. Sincer, nu eram deloc interesat să fac o fotografie cu Meghan, Harry sau alt membru al familiei regale și, dacă aș fi vrut să fac o poză, aș fi cerut permisiunea mai întâi”, a spus Hasan Hasanov pentru The Sun.

„Eram mult mai interesat să îl filmez pe Roger Federer în acțiune. Mi se pare o nebunie pentru că tot ce am făcut a fost să îi trimit un selfie soției mele Olga. Mă aflam în cel mai bun loc pe care l-am avut vreodată la Wimbledon și am vrut să mă laud pentru că nu a vrut să se dea jos din pat și să vină cu mine”, a continuat acesta.

Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua! Ce s-a intamplat cu un fan care a facut o fotografie

Publicat: 13 Jul. 2019, 17:06 Vedete
Pe aceeași temă