S-a vindecat de boala „omului copac” si are sanse la o viata normala! Barbatul avea crengi in loc de maini

Publicat: 14 Jul. 2019, 21:51 Viral

Un barbat care sufera de teribila maladie are acum sansa la o viata normala. Acestuia incepusera sa ii creasca crengi in loc de maini.

Cazul socant a fost de curand solutionat si specialistii considera ca reprezinta o mare reusita medicala. Barbatul s-a vindecat de boala „omului-copac”, dupa cateva operatii revolutionare realizate aproape in premiera.

De pe membrele sale au fost scoase tumorile care aratau precum bucati de scoarta de copac. Aceasta maladie mai este cunoscuta si ca „Epidermodysplasia Verruciformis”, o afectiune rara pe care o dezvolta persoanele infectate cu virusul HPV. Este o boala dureroasa si imposibil de ignorat din pricina modificarilor de pe corp pe care le produce.

S-a vindecat de boala „omului copac”!

Barbatul in varsta de 44 de ani, pe nume Mahmoud Taluli, a fost vindecat de boala „omului-copac”. Afectiunea a revenit, insa, in ciuda interventiilor chirurgicale. La inceput, medicii au avut un soc, pentru ca formatiunile de pe mainile barbatului se dezvoltau la loc. De aceea, el a fost supus altor cinci interventii.

Boala „omului-copac” este una severa si foarte dureroasa. Specialistii considera ca din pricina virusului HPV, sistemul imunitar al celor infectati nu poate lupta cu maladia. Din acest motiv, bolnavii se trezesc cu formatiuni ce seamana cu tumorile. Daca sunt lasate timp de ani de zile, se pot transforma in cancer. Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!

Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat in cazul lui Mahmoud Taluli. Barbatul mai are programata inca o interventie, pentru a-i fi scoase si radacinile formatiunilor de pe maini. Membrele sale arata aproape normal, in prezent.

Acesta le-a povestit medicilor ca de aproximativ un deceniu nu si-a putut folosi mainile nici macar la cele mai banale treburi casnice. Odata cu trecerea timpului, el a remarcat ca avea formatiuni ce semanau cu scoarta de copac, peste tot pe corp. Chirurgii i-au scos sute de tumori si el inca trebuie sa vina la spital in mod regulat.

Urmatoarea operatie este programata in cateva luni de zile, pana la finele lui 2019. Pentru a opri raspandirea bolii, specialistii vor extrage radacinile din leziunile ce seamana cu scoarta de copac. Acestea apasa pe nervii zonei in care apar si provoaca dureri puternice.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 14 Jul. 2019, 21:51 Viral
Pe aceeași temă