Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant! Ti se zice sa te feresti de ei, dar adevarul e altul!

Publicat: 29 May. 2018, 14:43 Life

In popor, oamenii spun ca cei nascuti cu diverse semne pe corp sunt insemnati si sunt oameni rai.

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant! Semnele acestea pot fi cicatrici sau pete din nastere. Credinta populara cum ca oamenii nascuti cu semne sunt rai provine din Noul Testament. Este vorba de o pilda unde, la „Faptele Apostolilor”, se vorbeşte despre „Vrăjitorul Simon”. Acesta se declara, atunci când a ajuns în cetatea Samaria, drept „om însemnat”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Semnele din nastere au fost urate si blamate in Evul Mediu. In jurul lor s-au creat superstitii si mituri fabuloase. Unele credinte vechi sustin ca ele sunt dorinte neimplinite ale mamei sau reprezinta viitorul copilului. Spaniolii si arabii cred ca semnele din nastere sunt norocoase. Daca le atingeau, dorinte li se indeplineau.

In Franta medievala, oamenii credeau ca sunt semnele diavolului. Cine le atingea, trebuia exorcizat imediat. In America, persoanele cu alunite mari pe fata erau arse pe rug. Erau considerate a fi unealta necuratului. Arabii asociau petele pe bebelusi cu fazele lunii sau eclipse. Daca femeia gravida se atingea pe corp cand se uita la eclipsa, copilul era marcat pe viata.

Oamenii insemnati: superstitii

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!80% dintre bebeluși vin pe lume cu diferite semne. In functie de cultura in care se nasc, acestea primesc diverse semnificatii. Pentru spanioli și arabi, purtătorii lor au o stea norcoasă. Trebuie să profite de energiile pozitive cu care au fost înzestrați. Francezii și americanii le consideră aducătoare de ghinion.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!În credinţa populară româneasca dainuie un sfat pentru tinerele însarcinate: oricât de mult le-ar fi poftă de vreun fruct sau de ceva dulce, nu trebuie sa fure, altfel copiii lor vor fi “însemnaţi” pe viață. În Moldova, avertismentul era si mai explicit: sa nu furi si sa nu duci mâna la faţa, altfel copilul va purta pe chip însemnul lucrului furat.

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!Femeia însarcinata trebuie sa-si fereasca privirea daca-i apar în faţa oameni cocosaţi, diformi, fară vreo mâna sau vreun picior. Dacă mama se uita lung la defectul ei, bebelusul capata un semn urât pe corp. Nici sa manânce un mar început de altul nu avea voie, ca aparea un semn ca o mușcătură pe faţa copilului.

Oamenii insemnati: influente

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!Semnele din naștere au diverse semnificații. Cele de pe partea stângă a obrazului prevestesc dificultăți financiare, cu multe șanse de câștig. Cele din dreapta sunt aducătoare de prosperitate și liniște sufletească.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!Lăcomia și egoismul se întâlnesc la persoanele cu semne pe abdomen. Ghinionul pare să-i urmărească pe cei cu pete în mijlocul pieptului. Dacă ai puncte sau linii pe bărbie o să te bucuri de succes în carieră.

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant!Persoanele cu semne din naștere în centrul frunții sunt senzuale și atrag privirile. Dacă te-ai născut cu una sau mai multe alunite în zona gurii, vei avea parte de succes pe toate planurile. Cei cu semne din naștere asemănătoare cu niște copaci, fluturi sau fructe, sunt lipsiți de prejudecăți și au o minte deschisă.

Sursa

Publicat: 29 May. 2018, 14:43 Life
Pe aceeași temă