Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant! Ti se zice sa te feresti de ei, dar adevarul e altul!

Publicat: 29 May. 2018, 14:43 Life

In popor, oamenii spun ca cei nascuti cu diverse semne pe corp sunt insemnati si sunt oameni rai.

Oamenii insemnati: cine sunt si ce rol au pe pamant! Semnele acestea pot fi cicatrici sau pete din nastere. Credinta populara cum ca oamenii nascuti cu semne sunt rai provine din Noul Testament. Este vorba de o pilda unde, la „Faptele Apostolilor”, se vorbeşte despre „Vrăjitorul Simon”. Acesta se declara, atunci când a ajuns în cetatea Samaria, drept „om însemnat”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Semnele din nastere au fost urate si blamate in Evul Mediu. In jurul lor s-au creat superstitii si mituri fabuloase. Unele credinte vechi sustin ca ele sunt dorinte neimplinite ale mamei sau reprezinta viitorul copilului. Spaniolii si arabii cred ca semnele din nastere sunt norocoase. Daca le atingeau, dorinte li se indeplineau.

In Franta medievala, oamenii credeau ca sunt semnele diavolului. Cine le atingea, trebuia exorcizat imediat. In America, persoanele cu alunite mari pe fata erau arse pe rug. Erau considerate a fi unealta necuratului. Arabii asociau petele pe bebelusi cu fazele lunii sau eclipse. Daca femeia gravida se atingea pe corp cand se uita la eclipsa, copilul era marcat pe viata.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 May. 2018, 14:43 Life
Pe aceeași temă