Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu inainte de a intra in coma. Artistul parea ca se simte foarte bine

Publicat: 29 Oct. 2019, 20:15 Vedete

Ultima aparitie a indragitului artist, Mihai Constantinescu, nu parea sa prevada tragedia ce a urmat.

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu inainte de a intra in coma. Cu doar putin timp inainte sa sufere infarctul si sa intre in coma, acesta a aparut pe sticla.

Mihai Constantinescu a fost invitat in cadrul emisiunii „Drag de Romania mea”, transmisa pe TVR2 si prezentata de Fuego, fiind insotit de Simona Secrier.

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu inainte de a intra in coma

Cu puțin timp înainte să sufere infarctul și să intre în comă, artistul a avut o apariție la TV. Mihai Constantinescu a fost invitat în cadrul emisiunii „Drag de România mea”, transmisă pe TVR2 și prezentată de Fuego, fiind însoțit de Simona Secrier. Artistul era voios, glumeț și părea să se simtă foarte bine.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze. Artistul a fost găsit inconștient, în casă, de soția sa. În spital, Mihai Constantinescu a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală. Din nefericire, medicii s-au declarat, într-un final, neputincioși. În vârstă de 73 de ani și având antecedente medicale cardiace severe, Mihai Constantinescu rămâne în memoria tuturor celor care au iubit și iubesc muzica ușoară ca un mare artist și sufletist, compozitor talentat și personalitate incontestabilă. Înainte de suferi primul stop cardiac, cântăreţul Mihai Constantinescu şi-a anulat mai multe concerte, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Publicat: 29 Oct. 2019, 20:15 Vedete
Pe aceeași temă