Cauza reala a decesului lui Mihai Constantinescu. Boala care l-a rapus

Publicat: 29 Oct. 2019, 19:51 News 2

O veste tragică a îndoliat astăzi lumea artistică! Mihai Constantinescu s-a stins din viață după ce mai bine de trei luni medicii s-au chinuit să-l țină în viață. Celebrul interpret suferise un infarct, însă antecedentele lui cardiace erau destuld e grave.

Cauza reala a decesului lui Mihai Constantinescu. Mihai Constantinescu avea antecedente medicale cardiace destul de grave, fiind operat de două ori la inimă. Problemele de sănătate ale cântărețului nu mai erau un secret pentru rudele și fanii săi. În 2017, el a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale pe cord.

Reprezentanții Spitalului de Urgență Floreasca au declarat, pentru MEDIAFAX, că artistul Mihai Constantinescu a muri marți seara, în jurul orei 19.00, după un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Cauza reala a decesului lui Mihai Constantinescu

În urmă cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. Mihai Constantinescu a fost internat în Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş. Potrivit medicilor care l-au tratat pe artist, acesta suferea de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, unde a petrecut șase ore.

Publicat: 29 Oct. 2019, 19:51 News 2
Pe aceeași temă