Simina, declaratie uluitoare despre despartirea de What’s Up: „Nu as fi luptat in continuare pentru el?”

Publicat: 29 Oct. 2019, 18:27 Vedete
Simina, declaratie uluitoare despre despartirea de What’s Up: „Nu as fi luptat in continuare pentru el?”

Timp de 9 ani au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar cand iubirea a disparut, au decis ca doi oameni maturi sa caute fericirea separat. Simina a dat cartile pe fata privind motivul divortului si noua relatie a lui What's Up.

Simina a dat cartile pe fata in legatura cu What’s Up. Simina a mărturisit că nu a fost cazul „singurătăţii în doi”. Ea şi What’s Up şi-au dat seama că nu îi mai leagă sentimentele de iubire şi că nu mai funcţionau împreună nici pe plan profesional, nici personal. Astfel, au decis să pun punct.

„Singurătatea în doi este cea mai urâtă singurătate, dar din fericire, eu nu am simţit-o. La noi a fost vorba de altceva. A fost o iubire foarte mare care la un moment dat s-a stins. Asta este singura realitate. Am ajuns la concluzia că noi doi nu mai funcţionăm nici profesional, nici personal. Am ajuns în punctul în care am spus că suntem suficient de puternici, că suntem siguri de ce facem şi asta a fost”, a spus Simina pentru o emisiune tv.

Simina a dat cartile pe fata in legatura cu What’s Up

Despre noua relaţie a lui What’s Up, Simina a sugerat că se bucură pentru el şi că îl consideră „binecuvântat”. De altfel, după declaraţiile ce au pus stop zvonurilor conform cărora Alice ar fi fost motivul despărţirii, Simina a spus că, dacă i-ar fi fost greu să-l vadă cu o altă femeie, ar fi luptat pentru el. Însă, nu este cazul. Acum, fiecare are dreptul la o nouă viaţă, separat.

„Faptul că el acum are o nouă relaţie… este binecuvântat să o aibă. În momentul în care doi oameni aleg să se separe, aleg să o facă pentru că nu mai au sentimente romantice unul faţă de celălalt. Dacă eu aş fi stat într-o postură în care să-mi fie greu văzându-mi fostul bărbat sau bărbatul alături de o altă femeie nu aş fi luptat în continuare pentru el? Nu este vorba de aşa ceva. Cred că fiecare dintre noi merităm şansa la o viaţă mai bună sau la o nouă viaţă. Şi merităm să fim lăsaţi liberi şi să nu mai fim judecaţi”, a mai precizat fosta soţie a lui What’s Up.

Publicat: 29 Oct. 2019, 18:27 Vedete
Pe aceeași temă