Ce au patit Adela Popescu si Radu Valcan in vacanta din Cipru: „Singurul moment de liniste era acela in care..”

Publicat: 15 Jul. 2019, 13:28 Vedete

Adela si Radu au mers intr-o scurta vacanta in Cipru, alaturi de cei doi copii, insa nu a fost deloc usor.

Ce au patit Adela Popescu si Radu Valcan. Alaturi de ei au fost si cativa prieteni ai cuplului si au petrecut cateva zile de relaxare, sau cel putin asta au vrut.

Insa vacantele cu copiii nu sunt usoare, fiindca tot timpul au trebuit sa stea cu ochii in patru dupa copii si sa aiba grija de nevoile lor iar asta le-a complicat planurile.

Ce au patit Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu, super sexy pe plaja

„Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. Fă pipi, dă cu cremă, pune băscuța, aripioarele, schimbă tricoul, dă mașinuța, pune-l la masă, spală-l pe mâini, dă cu cremă, spune 200 de povești până adoarme, schimbă-l iar de plajă, cremă, ia colacul, pune-l în scaun.

Distrage-l până ajungeți la cârciumă, explică, cântă, nu te uita pe telefon că îl vrea și el, alăptează-l pe celălalt, schimbă-l, dă-l cu cremă, comandă tot meniul până găsești ce îi place, crize în magazin, tăvălit, cumpără a șaptea maimuțică, băiță, pijamale, povești, nani.

Ce să zic, poezie. Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea. Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă.

Adela Popescu, super sexy pe plaja! Vedeta a atras atentia intr-un costum de baie minuscul

Nu spun, acestea de acum sunt pline de însemnătate și nu îmi imaginez că ar mai putea fi altfel, nici nu îmi doresc, dar ce să o mai dăm cotită, acum putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat prea des cu soțul și copiii nu s-au îmbolnăvit.

E nevoie de o foarte bună organizare astfel încât să reușești să faci că totul să fie cât de cât posibil.” a scris Adela Popescu pe blogul ei personal.

Publicat: 15 Jul. 2019, 13:28 Vedete
Pe aceeași temă