Gigi Becali, reactie halucinanta despre Anamaria Prodan: „Cum sa te bata o femeie?! O luam de par, o tavaleam si o tundeam”

Publicat: 15 Jul. 2019, 09:48 Vedete

Finantatorul FCSB a vrut sa se abtina de la comentarii, dar nu a rezistat tentatiei de a spune ce i-ar fi facut el impresarei daca ar fi fost in locul lui Alexa.

Gigi Becali, reactie halucinanta despre Anamaria Prodan dupa ce a vizionat imaginile in care ii da un pumn lui Dan Alexa. Asa cum era de asteptat, latifundiarul din Pipera a comentat imaginile in care Anamaria Prodan ii da un pum lui Dan Alexa, chiar de doua ori.

Prima interventie a miliardarului si finantatorului FCSB a fost una destul de neutra in care s-a declarat socat dar a refuzat sa faca prea multe comentarii pe marginea imaginilor. Ulterior, dupa ce toate televiziunile de sport si tot internetul s-au umplut de gestul scandalos pe care Anamaria Prodan l-a facut, miliardarul din Pipera a reactionat mult mai dur.

Desi spune ca nu a vazut in viata lui o asemenea scena in care o femeie sa bata un barbat, totusi pe un ton ironic, Becali o felicita pe Anamaria Prodan pentru ca l-a lovit pe Dan Alexa, dar sustine ca, daca era el in locul tehnicianului de la Giurgiu, altfel ar fi stat lucrurile.

Gigi Becali, reactie halucinanta despre Anamaria Prodan

„Așa ceva! Femeie să bată bărbat, nu am văzut în viața mea. Eu comentez ce văd: o femeie care bate un bărbat, altceva nu pot să comentez, să fac păcate, să zic că e gelozie, Anamaria Prodan are copii, e și nevasta prietenului meu, din respect nu pot să comentez. Dar tu, femeie, să bați un bărbat.

Așa ceva nu am văzut. În loc să o iei de păr și să ștergi cu ea pe jos. Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam. Ca să înțeleagă și să știe o dată ce înseamnă bărbat și femeie. Nu vorbesc de cazul ăsta, ci în general. Așa ceva nu credeam că mi-e dat să văd.

Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta dupa bataia aplicata de Anamaria Prodan. Cine este aceasta

Bravo ei, știe să dea. Jos pălăria pentru ea dacă poți să bați un bărbat și bărbatul să nu facă nimic. Eu nu-l mai cunosc de acum pe Alexa, nu îi mai dau bună ziua și nu-l mai cunosc. Cum să mai cunoști un bărbat pe care îl bate femeia?!”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan? Impresara a explicat de ce i-a dat cu pumnul in gura

Motivul gestului socant se pare ca a fost gelozia. Anamaria Prodan, avand o relatie mai speciala cu Dan Alexa, s-a suparat cand a vazut ca antrenorul era asteptat de o alta femeie la stadion. La cateva minute dupa finalul meciului dintre Astra Giurgiu si Botosani, scena in care impresara ii da efectiv un pumn in figura antrenorului a fost filmata de sport.ro si a devenit instant virala.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa cu pumnul in gura VIDEO

Publicat: 15 Jul. 2019, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă