Eliza G este castigatoarea festivalului Cerbul de Aur 2019. Asculta piesa „Creioane colorate” (Feli) si „Altro che favole” VIDEO

Publicat: 25 aug. 2019, 10:48 Autor: Simona Vedete

Cea care a castigat marele premiu al festivalului Cerbul de Aur de anul acesta este artista Eliza G.

Eliza G este castigatoarea festivalului Cerbul de Aur 2019. Anul acesta a avut loc a 19-a editie a indragitului festival, iar marele premiu l-a castigat o tanara artista din Italia, Eliza G, care a spus ca este la primul premiu pe care il castiga in cariera.

Eliza G (nume real Elisa Gaiotto) este o cantareata si compozitoare italiana, lansandu-si primul single, Summer lie, in 2009. Piesa The way, mixata in studioul celebrului David Guetta din Paris, a fost bestseller in Europa, cu peste 10.000 de exemplare in pre-sale.

Eliza G este castigatoarea festivalului Cerbul de Aur 2019

Eliza G este castigatoarea festivalului Cerbul de Aur 2019

Recent a aparut in concursul TV The Voice Italy, la sfarsitul lunii aprilie 2019, ajungand pana in semifinale, unde a cantat Altro che favole, primul sau single în italiana, lansat de Universal Music.

In cadrul galei de sambata seara, Eliza G a cantat din nou piesa cu care a participat la concurs: o melodie romanească de succes, fiind vorba despre „Creioane colorate”, interpretata de Feli.

„Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română”, a spus Eliza G, potrivit Digi24.

Trofeul Cerbul de Aur aduce cu sine si frumoasa suma de 25.000 de euro.

Publicat: 25 aug. 2019, 10:48 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă