BOMBA! Andra si Delia s-au imbogatit dupa Cerbul de Aur! Ce sume colosale de bani au incasat de la TVR pentru cateva melodii!

Publicat: 27 Nov. 2018, 13:27 Vedete

Artistii din Romania si-au umflat onorariile cat au putut iar TVR le-a platit sume exorbitante pentru reprezentatiile lor de la Brasov.

Andra si Delia s-au imbogatit dupa Cerbul de Aur! Ce sume colosale au incasat. Cerbul de Aur a revenit anul acesta la TVR dupa 9 ani de absenta si se pare ca acum artistii au vrut sa profite din plin de planurile televiziunii publice.

Televiziunea Română a plătit peste un milion de euro pentru recitalurile de la Festivalul Cerbul de Aur 2018, aproape jumătate din sumă mergând către cântăreaţa americană Nicole Scherzinger. Şi artiştii români au primit sume consistente, cel mai bine cotat fiind Carla’s Dreams, urmat de Delia, Loredana şi Horia Brenciu.

Fostă membră a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger a fost cap de afiş şi a primit cei mai mulţi bani – 462.045 de euro, aproape jumătate din suma totală alocată recitalurilor se arata intr-un material pubicat de Libertatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Nov. 2018, 13:27 Vedete
Pe aceeași temă