Mircea Badea il calca in picioare pe Oreste! „Un vierme in putrefactie! Va ajunge la puscarie!” De la ce a pornit scandalul de data asta?!

Publicat: 27 nov. 2018, 11:07 Autor: D. C. Vedete

Dupa jignirile astea crunte mai mult ca sigur si Oreste ii va da o replica dura lui Mircea Badea.

Mircea Badea il calca in picioare pe Oreste! „Un vierme in putrefactie!” Este notoriu faptul ca Mircea Badea si Oreste au fost in tinerete foarte buni prieteni si chiar colegi la Tele7abc, dar acum totul s-a schimbat intre ei.

Daca in trecut cei doi erau foarte buni prieteni, de cativa ani se ataca non-stop si nu rateaza nicio ocazie sa se jigneasca in ultimul hal de fiecare data cand au ocazia. Acum a venit randul lui Mircea Badea sa profite de un moment de slabiciune al lui Oreste si sa-l faca praf. Oreste a fost implicat recent intr-un scandal la Realitatea Tv, acolo unde era invitat permanent in emisiunea lui Rares Bogdan. Cosmin Gusa, unul dintre patronii Realitatea TV a decis sa-l interzica pe Oreste pe post si de aici a aparut un scandal monstru intre Rares Bogdan si restul echipei de la Realitatea Tv.

Intre timp Rares Bogdan a revenit la Realitatea Tv si apele s-au linistit, dar Oreste si Oana Stanciulescu raman in continuare interzisi din motive nedivulgate public. Cu aceasta ocazie Mircea Badea i-a mai dat si el o lovitura fostului sau prieten: ”Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”.

Mircea Badea il calca in picioare pe Oreste! „Un vierme in putrefactie!”

Certurile si neintelegerile dintre ei au pornit de la teme politice si de atunci nu-si mai vorbesc deloc. Mircea Badea un sustinator infocat alaturi de Antena 3, al opozitiei este in totala contradictie de idei cu Oreste care nu rateaza nicio ocazie sa combata partidele politice sustinute de Badea.

Publicat: 27 nov. 2018, 11:07 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă