Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019. Unde ar putea avea loc nunta

Publicat: 26 nov. 2018, 17:57 Autor: D. C. Vedete

Vesti bune pentru fanii si familia artistei care va face pasul cel mare!

Rona Hartner se casatoreste in 2019 cu alesul vietii sale. Iubitul vedetei Antena 1 de la Te cunosc de undeva a fost ceruta de sotie deja. Evident, a acceptat! Rona Hartner a facut dezvaluirea in cadrul unei emisiuni tv de la PRO TV. „Mă mărit”, a strigat artista. Bărbatul alături de care este pregătită să înceapă viaţa este Dj HMJ.

Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a spus artista la Pro tv.

Rona Hartner si Dj HMJ, cuplu din aprilie 2018

Vedeta Antena 1 e indragostita pana peste cap. Rona si DJ-ul au o reliatie din luna aprilie 2018. Cei doi se vor casatori in 2019. Evenimentul fericit va avea loc in Franta sau in Romania. Cele doua vedete inca nu s-au hotarat. Tot ce stie Rona Hartner este ca isi doreste o nunta pe plaja si un copil!

Prima relatie a Ronei Hartner a fost la 18 ani

Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019“Prima relație am avut-o la 18 ani și pot să spun că a fost prima mea iubire, dar cred că am iubit cu și mai mare intensitate mai târziu. Cred că iubirea evoluează ca și noi. Avem o iubire matură, o iubire imatură în funcție de cum evoluăm și noi și bineînțeles îmi aduc aminte de prima iubire.

Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019Sunt genul de om care mă îndrăgostesc stil dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat să văd pe cineva într-o seară și să spun direct că-l iubesc. Sunt foarte abonată la modelul „dragoste la prima vedere” ceea ce descumpănește complet un bărbat.

Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019Eu sunt mai curajoasă, mai aventurieră și mi-am dat seama că bărbații sunt complet blocați de genul ăsta de atitudine. Așa că am renunțat la ea, dar în mod frecvent, dacă ar fi după mine, eu m-aș duce și aș declara dragostea unui bărbat”, a declarat Rona Hartner, citata de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Publicat: 26 nov. 2018, 17:57 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×