Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019. Unde ar putea avea loc nunta

Publicat: 26 Nov. 2018, 17:57 Vedete

Vesti bune pentru fanii si familia artistei care va face pasul cel mare!

Rona Hartner se casatoreste in 2019 cu alesul vietii sale. Iubitul vedetei Antena 1 de la Te cunosc de undeva a fost ceruta de sotie deja. Evident, a acceptat! Rona Hartner a facut dezvaluirea in cadrul unei emisiuni tv de la PRO TV. „Mă mărit”, a strigat artista. Bărbatul alături de care este pregătită să înceapă viaţa este Dj HMJ.

Rona Hartner se casatoreste cu DJ HMJ in 2019

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a spus artista la Pro tv.

Rona Hartner si Dj HMJ, cuplu din aprilie 2018

Vedeta Antena 1 e indragostita pana peste cap. Rona si DJ-ul au o reliatie din luna aprilie 2018. Cei doi se vor casatori in 2019. Evenimentul fericit va avea loc in Franta sau in Romania. Cele doua vedete inca nu s-au hotarat. Tot ce stie Rona Hartner este ca isi doreste o nunta pe plaja si un copil!

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Nov. 2018, 17:57 Vedete
Pe aceeași temă