Totul despre copilaria Ilincai Vandici: „Am facut tot ce presupune muncile agricole. Stiam ca trebuie sa muncim pentru ce punem pe masa in fiecare zi”

Publicat: 27 nov. 2018, 10:31 Autor: Simona News 3

Ilinca Vandici si-a deshcis sufletul si a povestit cum a copilarit, cum isi ajuta familia la muncile agricole, fiindca a trebuit sa faca asta de mica.

A stat la tara pana-n clasa a noua insa s-a bucurat si de anumite privilegii, fiindca tatal ei a fost primar. Insa asta n-a insemnat ca doar se juca si invatat non-stop, din contra.

Invitata la ‘Interviurile Viva’, vedeta a povestit cu lux de amanunte cum s-a desfasurat copilaria ei, care a fost una extrem de frumoasa, de care isi aminteste cu drag.

„Eu nu m-am născut în Oradea. Am stat în comuna Măgeşti. Până în clasa a noua am locuit acolo. (…) Copilăria, una dintre cele mai fericite.

Totul despre copilaria Ilincai Vandici

Totul despre copilaria Ilincai Vandici Am facut tot ce presupune muncile agricole. Stiam ca trebuie sa muncim pentru ce punem pe masa in fiecare zi

Am avut şansa să nu ne lipsească nimic, chiar dacă era perioada comunistă. Tata era primar şi putea ieşi mai uşor din ţară. Am muncit foarte mult, m-am dezvoltat foarte mult şi am trăit situaţii care m-au ajutat acum.

Trăind la ţară, am muncit în grădină, am plantat, am cules, am făcut tot ce presupune muncile agricole. La cules de cartofi, tot. În limita posibilităţilor mele ca un copil. Ştiam că trebuie să muncim pentru ce punem pe masă în fiecare zi.

Din clasa I aveam activităţi extraşcolare, dans sportiv, balet. Nu puteam participa dacă aveam note mai mici de 8.”, a spus Ilinca Vandici conform sursei citate.

Publicat: 27 nov. 2018, 10:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×