Mirela de la Insula Iubirii, in costum de baie! Concurenta si-a lasat sanii la vedere

Publicat: 26 nov. 2018, 17:04 Autor: Simona Vedete

Mirela Banias, concurenta in sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, a inceput sa aiba aparitii din ce in ce mai sexy dupa ce a slabit spectaculos.

Mirela de la Insula Iubirii, in costum de baie! Concurenta si-a lasat sanii la vedere. Cand a intrat in competitie, Mirela avea 72 de kilograme si un aspect „pufos”, dupa cum a declarat chiar ea.

„Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă”?.

Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă” am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură?” a spus aceasta pe pagina sa de Facebook.

In prezent Mirela arata ca trasa prin inel, insa formele voluptoase au ramas, ceea ce pentru multi este considerat trupul perfect. Iar acum nu se mai sfieste sa si-l arate in tinute minuscule.

Mirela de la Insula Iubirii, in costum de baie!

Mirela de la Insula Iubirii, aparitie spectaculoasa intr-un costum de baie ce-i lasa sanii la vedereDe data aceasta s-a pozat intr-un costum de baie intreg, negru, care avea decupaje periculos de adanci, in special in dreptul sanilor, saland o mare parte din acestia la vedere.

Poza a fost postat pe una dintre retelele de socializare, starnind pasiunea fanilor, aruncand cu complimente, spunandu-i ca este eca mai frumoasa concurenta de la ‘Insula Iubirii’.

Mirela de la Insula Iubirii, in inchisoare

Mirela de la Insula Iubirii, aparitie spectaculoasa intr-un costum de baie ce-i lasa sanii la vedereMirela a petrecut cativa ani dupa gratii, in una din cele mai periculoase inchisori. Aceasta a facut marturisirea in cadrul emisiunii pentru a se apropia de ispita Mircea. Spera ca adevarul sa ii uneasca si sa le consolideze relatia. Spre surprinderea multora, Mircea nu a parut deranjat de faptul ca tanara a fost infractoare. Ba mai mult, a sustinit-o.

„Am fost închisă într-o închisoare de maximă siguranță, la Gherla, cred că e cea mai grea din țară. Am stat mulți ani pe regim închis. Din cauza anilor m-au încadrat acolo, cu criminale în cameră”, a spus Mirela.

Publicat: 26 nov. 2018, 17:04 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×