Andra a vorbit despre al treilea copil. Este sau nu insarcinata!?

Publicat: 27 nov. 2018, 13:00 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Dupa ce in urma cu cateva saptamani s-a zvonit ca artista e insarcinata, acum s-au lamurit zvonurile.

Andra a vorbit despre al treilea copil dupa ce Catalin Maruta a negat orice zvon despre sarcina ei, in exclusivitate pentru Ciao.ro. Andra este una din cele mai indragite artiste din Romania. Lumea o iubeste pentru vocea ei, pentru caracter si pentru viata de familie armonioasa.

Andra este casatorita cu prezentatorul tv Catalin Maruta. Cei doi au deja doi copii, pe David si Eva Maruta. Cu toate ca isi doresc o familie numeroasa, cei doi vor mai astepta pana la copilul numarul 3. Andra a marturisit ca nu este insarcinata, dar si-ar mai dori un copil.

Andra a vorbit despre al treilea copil

„Da, cred că lumea s-ar bucura, mai ales pentru că noi am spus mereu că ne dorim mulți copii și atunci se așteaptă la vestea asta. Numai că nu e încă momentul, sunt implicată în multe proiecte și Eva e încă mică”, a spus Andra pentru revista VIVA.

Andra NU este insarcinata!

„Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a adăugat Andra.

Publicat: 27 nov. 2018, 13:00 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă