Catalin Maruta, prima declaratie despre a treia sarcina a Andrei

Publicat: 06 nov. 2018, 20:06 Autor: Simona Vedete

De ceva vreme in presa se vehiculeaza ca Andra ar fi insarcinata pentru a treia oara, ceea ce a ridicat multe semne de intrebare.

Zvonurile au prins contur mai ales ca Andra, dupa parerea mai multor persoane, pare sa fi luat in greutate, si are acel glow al femeilor insarcinate.

Insa Catalin Maruta, a dezmintit in EXCLUSIVITATE pentru Ciao.ro ca NU este adevarat, si totul a fost doar o gluma de-a Andrei.

Lumea a luat foc in momentul in care Andra a facut o declaratie cu ocazia filmarilor unui spot pentru 1 decembrie, care va rula pe Pro TV. La un moment dat, Andra a spus „Am uitat sa va spun ca si eu sunt gravida” dupa care si-a mangaiat sugestiv burtica. In clipul video de mai jos puteti vedea exact cum s-a petrecut tot.

Catalin Maruta, prima declaratie despre a treia sarcina a Andrei

EXCLUSIV Catalin Maruta, prima declaratie despre a treia sarcina a Andrei

Insa era vorba doar despre ocuparea unui loc pe scaun, oferit Adelei Popescu, care este insarcinata si mai are putin pana naste cel de-al doilea copil.

In acel moment Andra a facut gluma, starnind amuzamentul tuturor colegilor: „E ca si cum as sta in mijloc” a declarat Cove.

Andra si Maruta s-au casatorit civil pe 10 august 2008, iar starea civila au facut-o pe 23 august 2008, chiar de ziua artistei, la Targu-Jiu.  Impreuna au 2 copii, David, in varsta de 7 ani si Eva, in varsta de 3 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dreptul la scaun 🙂 #imnprotv #1decembrie

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Publicat: 06 nov. 2018, 20:06 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă