Un copil a fost omorat de babysitter. A avut parte de un sfarsit tragic

Publicat: 15 Jul. 2019, 16:18 Life
Un copil a fost omorat de babysitter. A avut parte de un sfarsit tragic

Scene macabre care o vor bantui pe mama pentru tot restul vietii.

Un copil a fost omorat de babysitter. Mama traieste cel mai ingrozitor cosmar al vietii ei. Aceasta s-a decis sa-si lase copilul la un babysitter, insa ce a urmat dupa nu putea anticipa nimeni.

Din cauza ca avea ceva urgent de rezolvat si nu avea cum sa stea cu copilul, Katherine Bolinski a decis sa apeleze la un babysitter si sa-l lase in drum spre serviciu.

Un copil a fost omorat de babysitter

Un copil a fost omorat de babysitter

Insa la putin scurt timp dupa, femeia a fost anuntata ca baietelul sau a avut parte de un sfarsit tragic, extrem de violent, iar povestea ei a devenit virala.

Copilul in varsta de doi ani a murit in luna martie, atunci cand Hunter Jones trebuia sa aiba grija de el. Insa tanarul in varsta de 23 de ani este acuzat ca ar fi ucis copilul in cel mai violent mod posibil, cum nimeni nu-si imagineaza.

Femeia din Kenosha, Wisconsin si-a revazut fiul la morga, unde nu credea ca va ajunge vreodata, unde a avut parte de un adevarat soc. Din cauza loviturilor repetate primite de la Hunter, copilului i s-a schimbat culoarea ochilor.

Un copil a fost omorat de babysitter

„Ochii se schimbaseră de la un albastru puternic la un albastru extrem de deschis. Avea lovituri pe toată fața. M-am pierdut” a spus femeia cu ochii in lacrimi in fata juratilor, carora nu le-a venit sa creada ce aud.

„Sunt confuză, sunt rănită. Sunt furioasă. Aceasta a fost viața mea. Fiul meu era viața mea. Viața mea nu începuse până ce nu l-am avut pe el și acum mă simt ca și cum nu mai știu ce se întâmplă. Cum de acest lucru se întâmplă și cum de aceasta este realitatea mea”, a declarat mama copilului jurnalistilor, potrivit The Sun.

Aceasta incearca din rasputeri sa-si revina si sa treaca peste acest cosmar, insa moartea copilului sau i-a luat orice urma de fericire. Inca isi imagineaza ca acesta doarme in camera alaturata.

Publicat: 15 Jul. 2019, 16:18 Life
Pe aceeași temă