Electric Castle 2019. Programul concertelor pe zile e disponibil aici, doar pentru tine!

Publicat: 17 iul. 2019, 15:02 Autor: madalina m. Vedete

Perioada imediat urmatoare e plina de concerte si distractie, pentru cei care urmeaza sa ajung la Electric Castle.

Electric Castle 2019. Program pe zile! Cei care isi vor da intalnire la Castelul Banffy, din Bontida, in judetul Cluj, vor avea parte de multe surprize, si nu numai muzicale. Bilete Electric Castle 2019

In continuare iti prezentam programul pe zile, pe care il gasesti si mai jos, in imagini. Line-up de la editia cu numarul sapte al acestui festival este unul mult asteptat de catre public. Festivalul va dura cinci zile, fiind cel mai mare eveniment de muzica electronica, din Romania.

Electric Castle 2019. Program pe zile!

Electric Castle 2019. Programul concertelor pe zile

Editia din 2019 a festivalului debuteaza pe data de 17 iulie 2019. Concertele se vor desfasura in perioada 17-21 iulie, adica de miercuri pana duminica, in aceasta saptamana.

Electric Castle 2019. Programul concertelor pe zile

Formatia Florence and The Machine este una dintre cele mai apreciate, la nivel global. Trupa va ajunge in Romania pentru prima oara, pe main-stage-ul de la Electric Castle. Formatia britanica a fost infiintata in anul 2007, in Londra.

Pentru cei de la Limp Bizkit, prezenta pe scena Electric Castle va reprezenta a doua vizita in tara noastra. Este o trupa americana de nu-metal, infiintata in anul 1994 si care a fost nominalizata de trei ori la premiile Grammy. Membrii formatiei sunt voce- Fred Durst, Wes Borland – chitara, back vocal, Sam Rivers – chitara bas si back vocal si John Otto – tobe.

Cum ajungi la Electric Castle 2019?

Cei care isi doresc sa ajunga din Cluj-Napoca la Bontida o pot face si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Autobuzele vor pleca de la Sala Sporturilor Horia Demian, fie de la Iulius Mall.

La intoarcere, petrecaretii vor putea opta pentru ruta care va opri in Piata Marasti, dar si la Sala Sporturilor Horia Demian. Ultimul autobuz care pleaca din Bontida este programat pentru ziua de luni la ora 13:00.

La Electric Castle se poate ajunge si cu trenul, iar toate trenurile care vor trece prin Bontida, vor opri in aceasta localitate clujeana, indiferent de rangul lor. La fel, cu masina proprie, se poate ajunge din Cluj in Bontida folosind trei rute.

– Cluj-Napoca – Bulevardul Muncii – E576 – Bontida
– Cluj-Napoca – Cluj Airport – E576 – Bontida
– Cluj-Napoca – Cluj Airport – Apahida – E576 – Bontida.

Publicat: 17 iul. 2019, 15:02 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×