Cine este DJ-ul care a pus manele la Electric Castle 2019: „Nu voi mai canta niciodata la Electric Castle”

Publicat: 24 Jul. 2019, 15:10 News 3

Numele DJ-ul care a pus manele la festivalul de muzica Eletric Castle este deja pe buzele tuturor.

Cine este DJ-ul care a pus manele la Electric Castle 2019. Tommy Cash, DJ-ul din Estonia care a pus o manea la Electric Castle 2019 a starnit reale controverse in mediul online si nu numai.

Daca majoritatea celor prezenti la festival au apreciat momentul si s-au distrat copios, organizatorii show-ului n-au fost incantati de gestul acestuia, astfel ca a primit interzis la Castelul Bontida, locul unde se organizeaza anual evenimentul.

Cine este DJ-ul care a pus manele la Electric Castle 2019

Cine este DJ-ul care a pus manele la Electric Castle 2019

Acesta a vorbit despre ceea ce l-a indemnat sa puna melodia lui Adi Minune pe scena si felul in care a preluat mesajul organizatorilor dupa „incident”.

„Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă «melodie amuzantă din trecut». Toate țările, mai ales Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine” a spus Tommy Cash pentru Vice.

Tommy Cash nu mai vrea la Electric Castle

DJ-ul este consternat de ceea ce se intampla si marturiseste ca a primit multe mesaje in care era indemnat sa nu mai participe in urmatorii ani la Electric Castle.

„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural” a mai spus acesta.

DJ-ul a mai spus ca i se pare „injositor, oribil si socant” pentru ca „exista oameni care considera ca un stil de muzica e destinat saracilor si needucatilor”.

Publicat: 24 Jul. 2019, 15:10 News 3
Pe aceeași temă