Trupa Outlandish revine în Romania vara aceasta, la We Love Music Festival!

Publicat: 26 mai 2022, 21:18 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Trupa Outlandish revine în Romania vara aceasta!

Fanii Outlandish se vor bucura să audă live super hiturile care au făcut înconjurul lumii, precum Callin’ U, Aicha și multe altele în luna august, la We Love Music Festival.

Grupul Outlandish este originar din Danemarca și și-a câștigat faima internațională la începutul anilor 2000, datorită piesei Aicha. Piesa a ajuns #1 rapid într-o mulțime de țări din Europa și Asia. Au urmat alte singles de succes, precum Callin’ U sau piesa Kom Igen, inclusă în soundtrack-ul jocului FIFA 07.

Waqas Ali Qadri și Lenny Martinez vin cu un super show vara aceasta în România, la We Love Music Festival. Artiștii nu sunt pentru prima oară la noi, declarând că au rămas încântați de publicul român la show-urile anterioare și își amintesc că au fost ovaționați de public, pentru a cânta din nou hitul Callin’ U.

Ce au spus Waqas Ali Qadri și Lenny Martinez de la Outlandish la Magic FM

Salut băieți, ați mai fost in România, nu?

Da, am mai fost în România, de mai multe ori de fapt.

Și v-a plăcut?

Da, ne-a plăcut mult. Am cântat o dată într-un aeroport, la un festival la Arad. A fost minunat. Oamenii au fost înnebuniți de cântecul nostru `Calling You`, a trebuit să îl cântăm de două ori.

Vă mai amintiți ceva despre țara noastră?

Prima dată când am cântat în România a fost în 2007, într-un club, ne-am simțit foarte bine.

Deci aveți amintiri frumoase despre țara noastră.

Oh, da, cu siguranță.

Mai aveți și alte activități pe agendă cât sunteți în România?

Trupa este pentru a doua oară în România

Da, ne place întotdeauna să vedem lucruri oriunde mergem și să experimentăm cultura. Ai spus că festivalul este într-o pădure?

Da, într-o pădure.

Atunci, cu siguranță că vom face plimbări, iubim natura. Am vrea să vizităm locuri de la țară, să vedem tradiții.

Bine, acum hai să vorbim despre muzică. Spuneați că lucrați la un nou album? Care e inspirația voastră principală? Ce faceți pentru a intra în ritm?

Cu inspirația depinde de moment. Noi tocmai terminăm un proiect, dar când începem ceva nou, ne inspiră emoțiile perioadelor recente; ne place conceptul de a crea un album care exprimă timpul în care trăim ca grup. Acest nou album este despre experiențe, despre oameni. Ne place să lucrăm la proiecte complexe, nu doar la singles.

Sunteți gata să invitați oameni la festival? De ce să venim acolo în august?

Ei bine, e un festival suberb, se numește `We Love Music Festival`, ce poți să vrei mai mult? Este pentru iubitorii de muzică. În plus, are loc lângă pădure, vara, rețeta perfectă.

Sunteți în Copenhaga acum? Cum e vremea acolo? La noi, în București, este soare, frumos.

Vremea e frumoasă și aici, soarele strălucește, dar ar putea fi mereu mai bine.

În plus, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul și alții. Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, la Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară!

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.

 

 

Publicat: 26 mai 2022, 21:18 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă