Cristina Șișcanu, moment jenant din cauza unei poze pe care a ”scăpat-o” pe Instagram! Fanii au taxat-o: ”Se vede foarte urât!”

Publicat: 24 mai 2021, 10:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa Cristina Șișcanu a fost luată la rost pe rețelele de socializare de către internauți, după ce a postat o imagine de la plajă, în costum de baie. Dar care să fie, de fapt, motivul pentru care utilizatorii au „taxat-o”?

Cristina Șișcanu a postat o fotografie pe unul dintre conturile sale de rețele de socializare, însă a atras reacții neașteptate la adresa ei! Îmbrăcată de vară, la plajă, fericită de vremea bună, în timp ce își scaldă trupul în razele soarelui, Cristina Șișcanu s-a fotografiat într-un costum de baie albastru pe care l-a acoperit cu o cămașă roz pal. Într-o postură încrezătoare și mândră, Cristina pare extrem de relaxată și fericită în imaginea respectivă. În dreptul ei a și scris un mesaj: ”O altă zi minunată la plajă”.

Totuși, internauții nu au rezistat și i-au trimis mesaje în comentarii Cristinei Șișcanu, criticându-i postura la plajă. La ceva timp, vedeta și-a închis secțiunea de comentarii de la acea fotografie.

”Ce aveți pe picioare?”, întrebase un internaut. ”Nisip”, a răspuns Cristina. De asemenea, vedeta a primit și alte comentarii răutăcioase: ”Nu sunt răutăcioasă, dar e prea editată poza. La picioare se vede urât tare…”, ”Ăla e un absorbant?”, ”Doamne, Cristina, șterge poza de la jumate în sus că se vede foarte urât”.

Cine este Cristina Șișcanu

Originară din Moldova, Cristina Șișcanu este în showbizul românesc de peste zece ani, remarcându-se prima dată ca reporter de televiziune, iar mai apoi ca soția lui Mădălin Ionescu, pe care l-a cunoscut în perioada în care acesta prezenta ‘Acces Direct’, iar ea era reporter la aceeași emisiune.

Deși începuturile poveștii lor de iubire au fost anevoioase și presărate cu scandal, cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape nouă ani și au împreună o fetiță de aproape trei ani, Petra. În același timp, Cristina Șișcanu are o relația extraordinară cu copiii lui Mădălin din căsnicia anterioară, Filip și Ștefania.

Sursă foto: captură instagram Cristina Șișcanu, captură video, arhivă Ciao

Publicat: 24 mai 2021, 10:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă