Cristina Șișcanu, taxată dur pentru un filmuleț din autoizolare! “Cum să faci sport în blugi? Doamne Ferește!”

Publicat: 31 Mar. 2020, 10:09 Vedete

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a fost taxată rău de fani după ce a făcut o postare în care făcea sport… îmbrăcată în blugi!

Cristina Șișcanu, sport îmbrăcată în blugi

Cristina a postat un filmuleț din casă, în timp ce făcea câteva exerciții, însă era îmbrăcată în jeanși și tricou, lucru care nu le-a picat deloc bine câtorva internauți.

“Despre “cocoanele” (cucoanele) care comentează la live-ul meu de 450k de pe Facebook”, este textul scris de Șișcanu lângă filmulețul cu ea în timp ce făcea mișcare.

Nici bine n-a făcut postarea că o parte din fani au și “sărit” pe ea.

Cristina Șișcanu: „Îmi cer scuze că…”

“Păi cum să faci sport în blugi, Doamne Ferește, măcar dacă intrați live să vă vadă lumea, faceți ceva bun, corect și de prisos, pls, thank you ( te rog, îți mulțumesc – n.r)”, i-a scris unul.

“Munceam la birou, m-am ridicat și am făcut câteva exerciții. Îmi cer scuze că nu mi-am pus o ținută sport ca să nu mă critici tu”, i-a răspuns Cristina.

“Dormeam la birou și m-am trezit vorbind și în același timp făcând exerciții (râde – n.r.)”, a completat un alt internaut  careia Cristina nu s-a mai “obosit” să-i răspundă. Ulterior însă, fanii vedetei s-au împărțit în două tabere și au început să se certe, jumătate fiind de partea ei, cealaltă jumătate împotrivă.

Capturi: Instagram Cristina Șișcanu

 

Publicat: 31 Mar. 2020, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă