Cristina Şişcanu, fără lenjerie intimă, în direct la TV! Soţia lui Mădălin Ionescu a şocat publicul

Publicat: 19 Mar. 2020, 15:22 Vedete

Cristina Șișcanu a reușit să şocheze cu ultima sa apariţie în show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a venit în faţa juraţilor, dar şi a publicului fără lenjerie intimă!

Încă de la primele sale apariţii, Cristina Şişcanu a vrut să arate ce poate. De această dată, vedeta a optat să poarte o fustă extrem de strâmtă, care în părţi era prinsă cu şireturi, lăsându-i acesteia o bună parte din coapsă la vedere. Din talie, pe aproape tot piciorul, soţia lui Mădălin Ionescu era acoperită doar de câteva fire de ață, iar toată luma şi-a dat seama că aceasta nu purta lenjerie intimă.

Cea care a observat prima acest lucru a fost colega sa Raluca: ”A venit fără chiloți”, iar Ilinca Vandici a completat: ”Se vede de la o poștă”.

Crisitina Șișcanu le-a explicat juraţilor faptul că a ales ţinuta sexy, deoarece încă de la prima sa apariţie în emsiune, Cătălin Botezatu i-a spus că o vrea sexy, iar ea i-a promis juratului că va ieși ”din zona ei de confort”.

Cătălin Botezatu, o vrea sexy pe Cristina Şişcanu

Cătălin Botezatu s-a arătat impresionat de faptul că soția lui Mădălin Ionescu este noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

”Nu pot să spun mai multe. Ești femeie măritată. Mai ales că pe soțul tău îl admir, îmi e drag. Mai ales cu bustiera asta cu care ai venit astăzi, ce să zic: bine ai venit! Și ține-o tot așa din puctul ăsta de vedere”, a zis Cătălin Botezatu.

Publicat: 19 Mar. 2020, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă