Cristina Șișcanu a apărut pe internet într-o ipostază șocantă. A pozat aproape goală, iar imaginile au fost făcute publice

Publicat: 11 Jan. 2021, 12:39 Vedete

Cristina Șișcanu este din ce în ce mai prezentă pe rețelele de socializare. Soția lui Mădălin Ionescu s-a schimbat radical în ultimele luni, iar fanii au observat cât de îndrăzneață a devenit și nu se mai sfiește să se pozeze sau filmeze în ipostaze ‘fierbinți’. 

Cristina Șișcanu a reușit să ajungă la silueta mult dorită, iar pentru că este mândră de rezultatele pe care le-a obținut s-a filmat recent într-o ipostază incendiară.

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’ s-a filmat în timp ce proba o pereche de dresuri negre, iar spre uimirea celor care o urmăresc, nu a avut nicio problemă și a defilat aproape dezbrăcată, în sutien și lenjerie intimă, în fața camerei.

”Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fac talia mica, ridică și posteriorul. Super tare!”, a spus vedeta, în timp ce defila îmbrăcată sumar.

Cristina Șișcanu, mărturisiri despre problemele din familie

În cadrul emisiunii Bravo ai stil Celebrities, Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri legate de familia sa. Fosta concurentă a mărturisit că participarea ei în emisiune a creat multe discuții în familie.

“Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit s aopresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu,imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu, potrivit kanald.ro.

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Jan. 2021, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă