Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își mai doresc copii! ”Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș”

Publicat: 25 Apr. 2021, 10:18 Vedete

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se gândesc să își mărească familia! Recent, vedeta a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că ea și soțul ei doresc să mai facă un copil și ar ”lucra” la acest lucru deja.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se iubesc extrem de mult, iar relația lor este bazată întotdeauna pe sinceritate și deschidere. În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, Cristina Șișcanu a mărturisit faptul că ea și Mădălin Ionescu doresc să își mărească familia, fapt ce deja ar „lucra” la acest lucru. Totul a venit în discuția cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda, când Victoria, fiica lor mare, i-a întrebat de ce fetița Cristinei și a lui Mădălin Ionescu nu are o surioară.

”Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a spus Cristina Șișcanu, la Antena Stars.

 

Cine este Cristina Șișcanu

Originară din Moldova, Cristina Șișcanu este în showbizul românesc de peste zece ani, remarcându-se prima dată ca reporter de televiziune, iar mai apoi ca soția lui Mădălin Ionescu, pe care l-a cunoscut în perioada în care acesta prezenta ‘Acces Direct’, iar ea era reporter la aceeași emisiune.

Deși începuturile poveștii lor de iubire au fost anevoioase și presărate cu scandal, cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape nouă ani și au împreună o fetiță de aproape trei ani, Petra. În același timp, Cristina Șișcanu are o relația extraordinară cu copiii lui Mădălin din căsnicia anterioară, Filip și Ștefania.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 25 Apr. 2021, 10:18 Vedete
Pe aceeași temă