Laura Cosoi, declaratie inedita despre relatia cu sotul de cand fetita ei a venit pe lume: „Nu facem nimic deosebit”

Publicat: 18 Jul. 2019, 10:12 News 3

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean sunt fericitii parinti ai unei frumoase fete pe nume Rita.

Laura Cosoi, declaratie inedita. Vedeta a marturisit cum se intelege cu sotul ei de cand Rita, fetita lor, a venit pe lume, si a marturisit ca nu are nevoie de ‘pauza’.

Cei doi si-au crestinat fiica in Maramures si isi concentreaza toata atentia pe cresterea fiicei lor, chiar daca unii ii blameaza pentru fleul in care fac acest lucru.

Laura Cosoi, declaratie inedita despre relatia cu sotul

„Rita este cu noi peste tot pentru că așa ni se pare firesc. Nu vrem să demonstrăm nimic, nu facem nimic deosebit față de alți părinți care își iau copiii cu ei în vacanțe, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decât simțim, altfel decât sunt valorile după care ne-am ghidat până acum. ☺️

Nu avem nevoie de pauză pentru că “lucrăm” la relația noastră cu Rita de față. Ne strângem în brațe, ne ținem de mână, ne înțelegem tacit din priviri dacă ne amuză vreo prostioară făcută de Rita și ne place să ne descoperim și așa, în postură de părinți.

Pe Rita o integrăm în viață noastră și ne dorim să fim împreună, să cunoaștem locuri noi, să întâlnim oameni faini. Suntem norocoși că putem face asta, dar este și asta o alegere pe care ne-o asumăm.

Nimic nu este greu dacă te raportezi corect la schimbările pe care le presupune venirea pe lume a unui copil. Ne-am dorit foarte mult acest pui de om și acum, că este în viață noastră, nu ne mai rămâne decât să o trăim împreună, așa cum am visat!♥️” a spus Laura Cosoi.

Publicat: 18 Jul. 2019, 10:12 News 3
Pe aceeași temă