Barbatul a vazut o pisica uriasa intr-un copac din gradina casei si a alertat de urgenta pompierii! Cu ce animal s-au confruntat, de fapt, salvatorii! VIDEO

Publicat: 18 Feb. 2019, 17:15 Viral

Barbatul originar din California, in Statele Unite ale Americii, a sunat de urgenta sa ceara ajutorul autoritatilor. Totul dupa ce s-a uitat mai bine la un copac din gradina sa.

Proprietarul a chemat foarte rapid pompierii. El le-a marturisit salvatorilor ca are neaparat nevoie de o interventie, pentru ca intr-un copac din gradina lui este o pisica uriasa. Cand au ajuns la fata locului, insa, pompierii au crezut ca nu vad bine.

Animalul care avea, intr-adevar, dimensiuni considerabile a fost observat atunci cand barbatul lucra in gradina. Nu a mai stat pe ganduri si a decis sa ceara ajutorul specialistilor, fiind depasit cu mult de o astfel de problema.

In mod neasteptat, pisica uriasa din copacul americanului a devenit vedeta pe retelele sociale. Odata ce a fost filmata si fotografiata, imaginile au ajuns ulterior in mediul online, fiind distribuite de mii de ori. Pompierii chemati sa intervina nu au avut parte, insa, de o misiune obisnuita.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Feb. 2019, 17:15 Viral
Pe aceeași temă