Cutremur in Buzau. A avut magnitudinea 3,8 grade pe scara Richter

Publicat: 12 Apr. 2019, 11:18 Ciao.ro
Cutremur in Buzau. A avut magnitudinea 3,8 grade pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 3.8 pe scara Richter a avut loc vineri la ora 8.25, în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Cutremur in Buzau. A avut magnitudinea 3,8 grade pe scara Richter. Potrivit Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a înregistrat la ora 8.25 (ora Romaniei) în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 150 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Nehoiu (14 km), Covasna (38 km), Întorsura Buzăului (40 km), Vălenii de Munte (51 km) și Târgu Secuiesc (53 km).

Cutremur in Buzau. A avut magnitudinea 3,8 grade pe scara Richter

Ultimul cutremur puternic în județul Buzău s-a înregistrat în 18 februarie și a avut magnitudinea de 3.8 pe scara Richter, informeaza mediafax.ro.

S-au produs doua cutremure in Romania in interval de 3 oreCutremur de 6,1 Richter in Japonia, ieri

Cutremurul de 6,1 grade a lovit estul coastei Honshu, informeaza United States Geological Service. Pana in prezent, autoritatile nu au raportat pagube.

Cutremur in Japonia. Seismul a avut 6,1 grade pe scara Richter. Cutremurul a lovit in est de Hnshu, cea mai mare insula a Japoniei, informeaza dailymail.co.uk, conform raportului emis de United States Geological Service.

Cutremurul in Japonia a fot inregistrat joi, 11 aprilie 2019. A avut loc pe cea mai mare insula a acestei tari. Autoritatile nu au raportat, pana la aceasta ora, victime sau pagube materiale. Cutremurul a avut loc in ocean.

Publicat: 12 Apr. 2019, 11:18 Ciao.ro
Pe aceeași temă