Bar Refaeli, insarcinata a treia oara! Top-modelul va mai avea inca un copil

Publicat: 20 Jun. 2019, 13:43 Vedete

Top-modelul israelian a anunțat că așteaptă al treilea său copil, joi, printr-o înregistrare video publicată pe Instagram, potrivit jp.com.

Bar Refaeli, insarcinata a treia oara. Top-modelul care este căsătorit cu omul de afaceri Adi Ezra, mai are două fiice, Liv, care va împlini 3 ani în august, și Elle, în vârstă de 1 an și opt luni.

În aprilie, autoritățile israeliene au anunțat că Bar Refaeli va fi pusă sub acuzare pentru evaziune fiscală și spălare de bani, în urma unei anchete care se desfășoară de mai mulți ani. Autoritățile israeliene spuneau că Bar Refaeli nu și-a plătit taxele în perioada 2006 – 2012, aceasta susținând că în acei ani reședința ei principală a fost în SUA.

Bar Refaeli, insarcinata a treia oara

În același timp, top-modelul ar fi declarat autorităților americane că reședința sa principală este în Israel. Astfel, Refaeli ar fi ascuns de autoritățile israeliene o sumă de peste 6 milioane de dolari. Oficialii israelieni mai spuneau că Bar a susținut în acea perioadă că locuiește în SUA cu iubitul ei, actorul Leonardo DiCaprio, când, de fapt, stătea în Tel Aviv, informează JPost.com. Refaeli și DiCaprio au avut o relație în perioada 2005 – 2009.

Avocatul lui Bar Refaeli, Moshe Mizrahi, a declarat la momentul respectiv pentru Ynet că autoritățile israeliene nu respectă o înțelegere financiară încheiată cu top-modelul în 2009. Acesta mai susținea că Bar „nu a ascuns nimic”, informeaza mediafax.ro.

Top-modelul are probleme cu legea

Bar Refaeli, în vârstă de 34 de ani, a apărut în revista Sports Illustrated în 2009 şi 2010 și este unul dintre „îngerii” casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret. Actriță și femeie de afaceri, Bar Refaeli este considerată unul dintre cele mai celebre modele din Israel.

Un ingeras de la Victoria’s Secret a pus ochii pe Printul William! S-au cunoscut la o petrecere si s-au simtit bine impreuna, cat Kate a stat acasa VIDEO

Publicat: 20 Jun. 2019, 13:43 Vedete
Pe aceeași temă