Oana Roman, la un pas de divort! Ce avea pe telefon cand s-a trezit, intr-o dimineata

Publicat: 20 Jun. 2019, 11:25 Vedete

Cei doi soti aniverseaza 5 ani de cand au devenit un cuplu oficial, in fata starii civile si a lui Dumnezeu. Dar problemele nu i-au ocolit!

Oana Roman a fost la un pas de divort dupa ce sotul ei, Marius Elisei, s-a suparat pe ea. Acesta si-a varsat oful sau intr-un status trist, pe pagina oficiala de Facebook. Evident, cuvintele sale au lasat sa se inteleaga faptul ca ambii soti se gandesc la un divort.

Oana Roman s-a trezit a doua zi cu zeci de mesaje si apeluri. Aceasta nu stia ce se intampla pana cand sotul ei nu i-a spus. Cei doi se certasera crunt si Marius Elisei era decis sa plece de acasa. Acum, cand aniverseaza 5 ani de casnicie, cei doi se afla in vacanta pe Coasta de Azur.

Oana Roman, la un pas de divort

„Eu m-am culcat căsătorită și era să mă trezesc divorțată. Aveam sute de telefoane și mesaje a doua zi când m-am trezit, nu știam nimic din ce s-a intamplat” , a povestit Oana Roman, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, la Pro TV.

Ce preparat nu consuma deloc Oana Roman. Nici in ruptul capului nu s-ar atinge de asa ceva

Oana Roman organizeaza nunta Brigittei Pastrama

Florin Pastrama si Brigitte Sfat s-au cununat civil si se pregatesc de nunta religioasa. Aceasta va avea loc pe 7 iulie si de detalii se ocupa Oana Roman, prietena buna cu fosta sotie a lui Ilie Nastase.

Oana Roman si Marius vorbesc despre casnicia lor: „Am trecut si prin foc si prin miere!” Acum ea organizeaza nunta lui Brigitte cu Pastrama! VIDEO

„Sunt foarte fericită că a ales să-și facă nuntă într-o locație de care eu mă ocup și eu sunt wedding plannerul acestui eveniment. Sincer o simt altfel pe Brigitte, o simt că e bine, că e mult mai echilibrată. Nu mai este atât de nervoasă. Am făcut degustarea de meniu, e foarte fericită că se căsătorește”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman se va muta din Romania. Decizia este luata. Cand se va intampla asta

Publicat: 20 Jun. 2019, 11:25 Vedete
Pe aceeași temă