Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se pot impaca! Cine sustine ca relatia lor e departe de sfarsit

Publicat: 19 Jun. 2019, 20:07 News 3

Conform unui specialist in horoscopul indian, cei doi soti au sanse mari de impacare. Actorii pot evita aceasta cumpana cu ajutor de la specialisti.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se pot impaca, chiar daca azi, 19 iunie, au depus actele de divort. O spune Roxana Lușneac Cioriceanu, www.lusneac.com, astrologul care a întocmit astrograma celor doi de compatibilitate și dragoste.

“Ei sunt cumva suflete pereche. Alexandru Papadopol și Ioana se potrivesc și fiecare are de la celalalt ce și-ar dori, el de la o femeie, ea de la un bărbat. Numai că, cei doi au trecut printr-o perioadă mai grea în ultimii doi-trei ani, perioadă care s-a acutizat din septembrie 2018 încoace. Nu au comunicat suficient și fiecare și-a dorit altceva. Greul pentru Ioana a început în toamnă, iar pentru el din iarnă.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se pot impaca

Soarele se află pe harta lui Alexandru, iar soarele arde, purifică și dă un ego mai mare. Dă o dorință de a evada și de a trece peste. La Ioana, care are detașarea în Nodul Sud, se poate spune că perioada aceasta are aspect karmic.

Cei doi se consideră suflete care s-au mai întâlnit în trecut, au avut discuții și s-au despărțit, iar în viața aceasta s-au regăsit. De aceea, ei vor fi întotdeauna compatibili și se vor iubi unul pe altul. E o legătură greu de explicat în cuvinte. E iubire pură, clară, iar ceea ce se întâmplă acum este orgoliu și ego. Alexandru și-ar dori de la ea să nu mai fie prăpăstioasă, să nu mai vadă lucrurile în alb-negru. Ioana îl vede pe Alexandru bărbatul ideal, dar ar vrea ca el să nu mai fie atât de încăpățânat.

Divort de cosmar intre Ioana Ginghina si Papadopol! Fiica lor ii oprea din certuri! El a cerut divortul si de 3 luni nu a mai vorbit cu fiica lui si cu sotia

Astrele sunt de partea sotilor Ginghina-Papadopol

Previziunea mea pentru acest cuplu este următoarea: Între ei nu se încheie totul aici! Afirm cu convingere că cei doi sunt o pereche bună, numai că ambii se află în perioade diferite. Alexandru Papadopol se află într-un interval în care este susținut negativ de astre, de unde și accesele sale de orgoliu. El nu poate vedea clar lucrurile și se simte ca în mijlocul unei explozii. Nu este sigur încă de ceea ce vrea și acționează din orgoliu, forțat de circumstanțe.

Pentru ei există două posibilități, ori se împacă după luna august, undeva în toamnă, ori se separă definitiv. În concluzie, există o șansă mare ca cei doi să dorescă să se împace la un moment dat. În situația lor iubirea ar trebui să învingă. Sunt foarte compatibili! În locul Ioanei aș amâna acest divorț, pentru că există posibilitatea ca Alex să regrete. Din toamnă, Alexandru va fi mai emoțional, va gândi prin prisma emoțiilor și raționamentului. Acum, cu acest Soare în hartă astrologică, el nu merge pe rațional, ci mânat, împins de la spate de ego”, a explicat Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic (horoscop indian obţinut prin analizarea a 16 hărţi astrale)

Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie: „O fericire dupa o perioada proasta”

Publicat: 19 Jun. 2019, 20:07 News 3
Pe aceeași temă