Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie: „O fericire dupa o perioada proasta”

Publicat: 12 Jun. 2019, 12:43 News 3

Despartirea dintre Ioana si Alexandru a socat intreaga tara, fiindca erau un cuplu sudat si extrem de iubit.

Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie. insa Ioana este o femeie puternica, care nu se lasa doborata, si este pregatita sa intalneasca o alta mare iubire, care s-o faca fericita.

Actrita este un exemplu de femeie hotarata, care nu se lasa doborata asa usor, si vede fiecare lucru ca pe o incercare a vietii sau o provocare. A vorbit deschis despre aceasta perioada si despre urmatoarea etapa din viata ei.

Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie

„Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic.

Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi” a declarat Ioana pentru click.ro.

Ioana Ginghina nu il mai vrea pe Papadopol

„Merg la psiholog pentru mine, pentru că nu vreau, la un moment dat, să intru într-o altă relație și să îmi vărs nervii pe persoana respectivă. Vara asta îmi doresc să fiu singură, să îmi adun gândurile. Vreau să am timp pentru mine, pentru că înainte mă puneam pe ultimul loc.

Voi merge cu Ruxandra acasă la părinții mei, vreau să ajungem la festivaluri prin țară, dar și în Grecia. Distracția pentru mine nu înseamnă în cluburi, ci să merg în locuri care îi plac fiicei mele, în care se simte bine și să fiu înconjurată de oameni dragi, cu care să socializez”, a spus Ioana Ginghină.

Publicat: 12 Jun. 2019, 12:43 News 3
Pe aceeași temă