Pastrama face orice pentru Brigitte! S-a botezat penticostal inainte de nunta! „Nu mai vreau golaneala. Am pus stop la iesitul la fete dragute!”

Publicat: 19 iun. 2019, 23:39 Autor: D. C. News 3

Florin Pastrama s-a facut baiat de casa si mai mult de atat, s-a "pocait" ca sa o convinga pe Brigitte ca e barbatul ideal pentru ea.

Florin Pastrama s-a botezat penticostal inainte de nunta cu Brigitte! Florin Pastrama e mai hotarat ca oricand sa-i faca pe plac Brigittei si nu se da in laturi de la absolut nimic pentru a o face fericita pe sotia lui.

El a declarat in direct la TV ca tocmai a renuntat la religia lui de crestin ortodox si s-a botezat in relatia lui Brigitte pentru ca cel mai probabil ea i-a cerut asta. Inca de cand erau la inceputul relatiei in FERMA cei doi si-au facut juraminte in biserica din satul unde se filma emisiune si au promis ca se vor casatori si ca isi vor fi devotati unul altuia.

Brigitte a facut mereu public faptul ca ea citeste Biblia si ca este credincioasa si ca Dumnezeu o ajuta mereu tocmai d-asta si Florin Pastrama a inceput sa vorbeasca mai des despre divinitate.

Florin Pastrama s-a botezat penticostal inainte de nunta cu Brigitte!

„Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mrea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă”, a spus Florin Pastramă

Tot zilele trecute cei doi au fost si si-au ales verighetele si se pare ca aici Florin a fost cel care a platit si a convins-o pe Brigitte sa mearga pe mana lui. El i-a promis ei ca daca va accepta sa poarte inelul pe care mama lui i l-a daruit, mostenire de la tatal sau, atunci se ofera sa-i cumpere Brigittei cele mai scumpe verighete. Inelele lor sunt din aur alb si placate cu diamante si par sa coste foarte mult.

Planurile de nunta sunt si ele in toi si la fel si planurile pentru un copil. La nunta vor veni peste 400 de persoane iar de organizare se ocupa Oana Roman. Florin Pastrama a dezvaluit deja ca la petrecere va canta Florin Salam si ca va fi un eveniment plin de surprize iar Brigitte a facut public faptul ca deja s-au apucat sa faca un copil si ca asta este ceea ce-si doresc cel mai mult in luna lor de miere din Maldive.

Publicat: 19 iun. 2019, 23:39 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă