E OFICIAL! Ioana Ginghina a divortat de Papadopol! „Am fost la notar, pensia alimentara va fi generoasa iar jumatatea lui Alexandru de casa ii va ramane fiicei mele!”

Publicat: 19 iun. 2019, 23:22 Autor: D. C. News 3

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat dupa ce de mai bine de 6 luni de zile nu mai locuiesc impreuna si nu mai au nicio legatura unul cu altul.

Ioana Ginghina a divortat de Alexandru Papadopol! „Am fost la notar”. Asa cum a inceput zvonul divortului dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, la fel de discret s-a incheiat si casnicia lor in mod oficial.

In ciuda faptului ca in presa au aparut mai multe informatii si chiar declaratii de la Ioana Ginghina care faceau referire la relatia rece pe care o are cu actualmente fostul ei sot, se pare ca cei doi nu au mai pierdut vremea si au pus capat casniciei.

Daca pana mai ieri apareau „pe surse” informatii cum ca Alexandru Papadopol a plecat de acasa si de 3 luni de zile nu a mai vorbit cu fiica lui si cu sotia sa, acum se pare ca in mod oficial in intelegerea de divort de la notar el s-a asigurat ca fiica lui va avea parte in continuare de satisfacerea tuturor nevoilor ei materiale, alocandu-i o pensie alimentara generoasa si angajandu-se sa ii cedeze ei jumatatea lui de casa pe care a construit-o cu mama ei.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat ieri pe 19 iunie la notar. Acolo cei doi soti s-au inteles si in privinta programului pe care fiica lor il va avea cu fiecare parinte in parte si inclusiv cine si cum va petrece sarbatorile cu Ruxandra, fetita lor in varsta de 11 ani.

Ioana Ginghina a divortat de Alexandru Papadopol!

”Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele.” a declarat pentru Click, Ioana Ginghina.

„În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a mai adaugat Ioana.

Problemele din casnicia lor au aparut de mai bine de 6 luni de zile si se pare ca erau foarte grave. Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina se certau foarte des si de multe ori era nevoie de fiica lor ca sa-i faca sa inceteze cu scandalurile. Dupa ce situatia a devenit insuportabila el s-a mutat de acasa iar acum au ales sa divorteze oficial la notar.

Publicat: 19 iun. 2019, 23:22 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×