Fosta sotie a lui Mihai Gruia rupe tacerea dupa divort! In ce relatii a ramas cu artistul si ce se intampla cu fiica ei

Publicat: 11 Jun. 2019, 16:03 Vedete

In urma cu un an, cuplul care a fost mereu o prezenta discreta in showbiz, a decis sa se desparta. Cei doi au divortat dupa un mariaj de 10 ani.

Fosta sotie a lui Mihai Gruia rupe tacerea dupa divort! Au avut un mariaj lung, de 10 ani, si au copii frumosi care au mostenit parti bune de la ei. Dar, cu toate astea, cei doi soti nu se mai intelegeau bine deloc.

Asa ca Mihai Gruia si Laura au decis sa divorteze. Anuntul a socat pe toata lumea, in 2018. Cei doi au preferat ca ruptura loc sa fie cat mai discreta, fara aparitii tv sau scandaluri. Acum, la aproape 1 an de cand s-a aflat, Laura Gruia a fost invitata in cadrul unei emisiuni tv.

Fosta sotie a lui Mihai Gruia rupe tacerea

A vorbit despre separare, despre familie si cum ii cresc, in prezent, pe copiii lor pe care ii iubesc ca pe ochii din cap. Mihai Gruia ex-Akcent si Laura au divortat! Cei doi s-au despartit in secret, acum cateva luni

Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Mie mi se pare că am… Mi se pare un divorț frumos, ideal. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere.

Mihai Gruia ex-Akcent, primele declaratii despre divort: ”Vom fi prieteni toata viata”

(…) Nu ieșim zilnic la cafele și ne povestim lucruri intime, nu. Între noi sentimentele sunt închise și pot apărea (n.r. probleme când își refac viața) dacă unul dintre parteneri nu a trecut peste sentimentele de iubire. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii și cum îi va afecta”, a explicat Laura, la „Vorbește lumea”.

Mihai Gruia, iubita noua! A divortat in secret si acum s-a combinat cu o blonda sexy

Publicat: 11 Jun. 2019, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă