Mihai Gruia ex-Akcent si Laura au divortat! Cei doi s-au despartit in secret, acum cateva luni

Publicat: 26 Dec. 2018, 14:06 Vedete

Iubirea dureaza 3 ani, spune titlul unei carti celebre. Dar iata ca un cuplu de vedete de la noi a rupt barierele si a rezistat 10 ani.

Mihai Gruia ex-Akcent si Laura au divortat dupa o relatie de 10 ani. Cei doi s-au casatorit in 2008 si apoi au devenit parinti. In 2014, Laura a adus pe lume o fetita frumoasa pe care au botezat-o Natalia. Dupa cateva luni, cei doi au adoptat o fetita de 2 ani, pe nume Ana.

Nasii de botez au fot Andra si Catalin Maruta pentru cele doua fetite. ”Am lăcrimat de emoție, azi. Știți că sunt sentimentală. Iar evenimentul la care am participat m-a îndreptățit să plâng de fericire. Mihai Gruia și soția lui și-au botezat fetele: Ana, care are doi ani și a fost înfiată, și Natalia, fiica lor biologică, de numai patru luni. Eu și Cătălin am fost nașii micuțelor prințese.

Nimic nu ne putea bucura și onora mai mult. Două păpuși de fete au intrat în lumea creștină și le doresc tot norocul și fericirea lumii. Au fost momente pe care n-am să le pot uita niciodată, fac parte din cea mai interesantă și frumoasă parte a memoriei mele! Să le dea Dumnezeu tot ce-i mai bun!”, mărturisea Andra după botez.

Mihai Gruia ex-Akcent si Laura au divortat

Cele doua vedete au ales sa divorteze in mare secret. Separarea oficiala a avut loc in urma cu jumatate de an, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania. Mihai Gruia ex-Akcent si Laura au fost un cuplu discret in showbizul romanesc.

In prezent, cei doi sunt prieteni foarte buni, de dragul celor doua fiice. Mihai Gruia ex-Akcent si Laura au facut sarbatorile de iarna impreuna pentru ca fiicele sa nu simta brusc despartirea parintilor.

Publicat: 26 Dec. 2018, 14:06 Vedete
Pe aceeași temă