Radhu vrea să dea lovitura în Argentina! Artistul lucrează cu unul din instrumentiștii celebrului Luis Fonsi

Publicat: 26 Dec. 2018, 11:55 Vedete

Radhu, singurul cântăreț de cumbia din România, a ajuns celebru in Argentina dupa colaborarea cu Laura Zapata. Despre Radhu, marele jurnalist Joaquín López-Dóriga spunea în presa mexicană că este “Singurul mariachi român”.

 

Din Mexic, unde a locuit doi ani, a plecat spre Buenos Aires, capitala Argentinei, unde, surpriză: artistul român a fost curtat și a colaborat cu celebra formație Rafaga pentru piesa „Puro Amor”. De asemenea, a semnat contract cu televiziunea „America TV”, unde lucrează cu Luis Perrusi, celebrul producător de cumbia din America
Latina. Perrusi este cel care a lansat-o pe regretata „Gilda” (interpeta hit-urilor „Fuiste”, ”Se me ha perdido un corazon”).

„Am lasat Mexicul pentru Argentina…pentru o vreme! Vreau să mă întorc și cu siguranță mă voi întoarce la Televisa, acolo unde Laura Zapata m-a făcut celebru! De ce am lăsat Mexicul? Pentru că în Argentina lucrez cu cei mai buni instrumentiști! Vreau să am un album așa cum am visat!

Tony Cortez, unul din intrumentiștii mei, cântă pentru Luis Fonsi, Gloria Estefan și Luis Miguel! Sunt cei mai buni producători și intrumentiști de salsa și cumbia, genurile muzicale adoptate de mine!”, spune Radhu.

Românul este pur și simplu îndrgostit de Buenos Aires. Radhu locuiește într-un cartier cunoscut unde, la un momendat dat, a locuit și renumita Natalia Oreiro.

„Acum stau în Buenos Aires, în cartierul „Palermo”, unde a locuit și Natalia Oreiro! Iubesc mâncarea lor, aici mănânc cele mai delicioase preparate din vită din lume!  Iubesc muzica, iubesc cartierul „La Boca”, cu „El Caminito”, aici a luat naștere Tango-ul și vin oameni din toate colțurile lumii să admire dansatorii de tango și  carnavalurile sud-americane!

Iubesc celebrul ceai argentinian „Mate”, care se face din iarba „Mate”, ce crește numai în această parte a lumii! Îmi place centrul, Casa Rosada, locul în care Evita  Peron se adresa poporului argentinian!

Sunt îndrăgostit de acest oraș! Am venit în Argentina și mă simt ca acasă! Acești oameni m-au adoptat și mă plac tocmai pentru că sunt român! La farmacie mi s-a răspuns în română, la restaurantele în care merg să mănânc oamenii mă recunosc și îmi zic „Buna seară!”. Trăiesc un adevărat vis sud-american!”, a mai spus Radhu.

Publicat: 26 Dec. 2018, 11:55 Vedete
Pe aceeași temă