Mihai Gruia ex-Akcent, primele declaratii despre divort: ”Vom fi prieteni toata viata”

Publicat: 27 Dec. 2018, 12:58 Vedete

Ieri, showbizul a fost luat prin surprindere de o veste publicata in exclusivitate de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania. Un cuplu celebru a divortat dupa 10 ani de iubire.

Acum, Mihai Gruia ex-Akcent a oferit primele declaratii despre divort. Artistul sustine ca a ramas prieten bun cu Laura. Cei doi isi vor creste fetitele impreuna. In plus, au petrecut sarbatorile impreuna pentru ca cele doua micute sa nu simta ruptura prea brusc.

„Am divorțat de comun acord acum aproape jumătate de an. Suntem și vom fi prieteni toată viața, avem două fete minunate pe care le vom crește așa cum am fi făcut-o și dacă eram împreună. Este o despărțire de comun acord, printr-un divorț amiabil, în urma unei decizii îndelung cântărite și asumate.

Nu e nimic dramatic sau tragic și ne leagă, în continuare, sentimente de prietenie și respect prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună și a celor doi copii minunați, care reprezintă focusul nostru și de acum înainte”, a spus Mihai Gruia, potrivit Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Dec. 2018, 12:58 Vedete
Pe aceeași temă