Mos Craciun si-a golit si sacul si cardul la Bianca Dragusanu! Cadoul de 24.000 de euro pe care l-a primit

Publicat: 27 Dec. 2018, 11:10 Vedete

Bianca este o impatimita a luxului si se bucura de fiecare data cand primeste un accesoriu scump!

Cadoul de 24.000 de euro pe care l-a primit Bianca Dragusanu de Craciun! Bianca Dragusanu a fost fata cuminte anul asta si asta s-a vazut si sub bradul ei, acolo unde Mos Craciun si-a lasat toate „economiile”.

Mosul i-a adus Biancai un ceas de colectie extrem de scump. Vedeta a primit un ceas Hublot placat cu aur, o editie limitata al carui pret este de aproximativ 24.000 de euro. Bianca Dragusanu este pasionata de ceasurile scumpe, ea avand o colectie impresionanta.

Acest Hublot fiind ultimul dintr-o colectie de alte 3 ceasuri asemanantoare de la acelasi brand. Bianca nu se sfieste totusi sa le arate fanilor accesoriile de mii de euro pe care le poarta si recunoaste ca este o impatimita a luxului.

În a doua zi de Crăciun, vedeta a povestit prietenilor și le-a și arătat fanilor cadoul întârziat, un ceas Hublot, placat cu aur roz, de 18 karate, al cărui preț de 24.000 de euro nu a reușit să o amețească pe fosta gazdă „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, așa cum și-ar fi dorit destinatarul, care rămâne deocamdată misterios, iar motivul este foarte simplu.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Dec. 2018, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă