Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si Luca

Publicat: 26 dec. 2018, 16:53 Autor: D. C. News 3

Prezentatorul emisiunii Apropo TV de la PRO TV are o viata personala cat mai discreta, din fire.

Andi Moisescu nu si-a expus niciodata viata personala prea mult. Dar a oferit mereu detalii despre familia sa, cand a fost intrebat. Anii au trecut si copiii lui Andi Moisescu cu Olivia Steer s-au facut mari.

David si Luca au 12 si 10 ani. Micutii au mostenit frumusetea parintilor, dar si stilul de viata raw vegan al Oliviei Steer. Bruneta posteaza foarte rar imagini cu copiii ei in mediul online, dar anul acesta a decis sa le faca o surpriza de Craciun cititorilor ei.

Vedeta a publicat pe Facebook o imagine tablou de familie. Vedeta, care e casatorita de 14 ani cu Andi Moisescu, si-a expus copiii deveniti aproape adolescenti. Acestia s-au fotografiat la masa de Craciun incarcata cu bunatati si cu foarte multe fructe.

Olivia Steer, mama model pentru fiii ei

Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si Luca„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de școală. Îți dai seama că am luat poziție, pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme.

Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si LucaI-am explicat avantajele și dezavantajele, i-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți, nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nicio problem. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța, ce mâncare și în ce cantitate vrei.

Copiii lui Andi Moisescu s-au facut mari. Ce frumosi sunt David si LucaDe aceea, niciodată nu insist să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetariană”, mărturisea vedeta într-un interviu.

Publicat: 26 dec. 2018, 16:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă