Stallone a facut Craciunul cu Arnold, iar imaginile cu ei impreuna sunt dementiale! Cum arata regii filmelor de actiune la peste 70 de ani?!

Publicat: 27 Dec. 2018, 11:37 Vedete

Cei doi actori sunt prieteni buni inca din tinerete iar imaginile din galeria foto ii arata in ipostaze pe care putini dintre noi le stiam.

Stallone a facut Craciunul cu Arnold iar imaginile cu ei impreuna sunt dementiale! Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone sunt prieteni de zeci de ani si chiar si acum toata lumea se bucura cand ii vede impreuna.

Eroii filmelor de actiune din anii 1980 pana in anii 2000 inca sunt extrem de activi chiar daca nu prea mai apar asa des in filme. Milioane de fani inca ii urmaresc pe retelele sociale si vor sa vada cum mai arata idolii copilariei lor.

Arnold si Stallone se cunosc inca dinainte sa ajunga sa faca istorie la Hollywood cand si unul si celalalt se straduiau si se antrenau din greu ca sa devina cunoscuti pentru corpurile lor foarte bine lucrate. Filme precum „Expandables” sau „Escape Plan” sunt printre putinele in care cei doi au putut fi vazuti impreuna jucand roluri care i-au consacrat.

„In anii ’80 ne uram reciproc pentru ca eram amandoi in aceeasi indrustrie si incercam sa ne depasim unul pe celalalt. Era razboi total, cine avea mai multi muschi, cine ucidea mai multi baieti rai in filme si cine facea mai multi bani cu filmele pe care le lansa.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Dec. 2018, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă