Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez! Pe ce a cheltuit 30.000 de euro in 15 minute. Nu, nu pe inel!

Publicat: 15 nov. 2018, 15:30 Autor: D. C. Vedete

Vesti bune pentru fanii fotbalistului care in ultima perioada a fost denigrat de femeia care sustine ca a fost violata de Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul a facut pasul cel mare si si-a cerut iubita de 24 de ani de sotie. Cum era si normal, tanarul model a acceptat asa ca… Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez! Fotbalistul de 33 de ani are deja un copil cu ea, pe langa cei pe care ii are din relatii anterioare si de la mama surogat.

Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez, mama fiicei sale, Alana Martina. Paparazzi i-au surprins pe Ronaldo şi Georgina în timp ce purtau două inele, ce păreau a fi verighete. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 2 ani, la Madrid.

Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez!

Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez!Dupa aceasta veste fericita, fotbalistul a mai comis un gest extrem. Bine, la valoarea lui si averea din conturile bancare, e maruntis! Cristiano Ronaldo a cheltuit 30.000 de euro in 15 minute. Fotbalistul si iubita lui au comandat 2 sticle de vin de aceasta suma.

Mai exact, vedetele au platit 30.940 de euro pentru 2 sticle de vin. Acestea au fost consumate in 15 minute, informeaza agerpres. In prezent, Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez se afla in vizita, la Londra.

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez, in Londra

Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez!Cei doi viitori soti participa la Turneul Campionilor la tenis. Au poposit la restaurantul pescăresc Scott’s din Mayfair, înainte de a se deplasa la arena O2, unde au urmărit meciul dintre sârbul Novak Djokovic şi americanul John Isner.

Cristiano Ronaldo a cerut o sticlă de Richebourg Grand Cru. Este cel mai scump vin din lume, în valoare de 18.000 de lire sterline (20.628 euro). O astfel de sticlă nu este oferită clienţilor obişnuiţi ai restaurantului, fiind rezervată doar VIP-urilor.

Cristiano Ronaldo a cheltuit 30.000 de euro pe vin

Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez!Apoi au degustat un Pomerol Petrus din 1982, în valoare de 9.000 de lire sterline (10.313 euro). Dar nu au apucat să termine sticla, grăbindu-se să ajungă la meciul de tenis. Cristiano şi Giorgina au sărbătorit cu această ocazie prima aniversare a fiicei lor Alana Martina.

Vedeta şi iubita sa s-au cazat la luxosul hotel Bulgari din Knightsbridge. O cameră de hotel costă până la 9.000 de lire sterline pe noapte.

Publicat: 15 nov. 2018, 15:30 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă