Cristiano Ronaldo, acuzat de viol in 2009. Ancheta a fost redeschisa

Publicat: 02 Oct. 2018, 13:39 Vedete

Poliţia din Las Vegas a anunţat, luni, că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol in 2009. «Fake news», a afirmat, duminică, atacantul echipei Juventus, într-un mesaj postat pe Instagram. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

«Plângerea doamnei Mayorga, dovezile fizice ale agresiunii sexuale nu sunt ”fake news”», a spus avocatul Leslie Stovall.

Potrivit avocatului, Kathryn Mayorga speră nu doar să obţină dreptate, ci şi să încurajeze victimele agresiunilor sexuale să-şi raporteze agresorii, indiferent cât de «celebri, bogaţi sau puternici ar putea fi».

La 13 iunie 2009, reclamanta a denunţat un presupus viol la poliţia din Las Vegas şi a fost supusă unei examinări medicale. „Însă în acea vreme, victima nu a furnizat detalii despre locul incidentului şi nici nu l-a descris pe suspect”, subliniază poliţia din Las Vegas.

În plângere se arată că femeia nu l-a menţionat pe Ronaldo, spunând doar că este vorba de „fotbalist celebru”. Ea s-a temut de „umilirea publică” şi de alte măsuri din partea fotbalistului, se arată în plângerea civilă din 27 septembrie, depusă la un tribunal din Las Vegas.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Oct. 2018, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă