Cosmin Selesi, inlocuit de Florin Ristei la ‘Te cunosc de undeva’! De ce a luat postul tv aceasta decizie

Publicat: 15 nov. 2018, 14:04 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Florin Ristei va prezenta Te cunosc de undeva! alături de Alina Pușcaș.

Cosmin Selesi, inlocuit de Florin Ristei la ‘Te cunosc de undeva’! Decizia a venit dupa ce trustul l-a trimis pe actor in India, unde filmeaza pentru Asia Express. Pentru ca va lipsi cateva luni din tara, producatorii emisiunii au gasit un inlocuitor.

Este vorba de cantaretul Florin Ristei care prezinta emisiunea Prietenii de la 11, alaturi de Diana Munteanu.

„M-am bucurat să fiu înlocuitorul lui Seleși, fiind curios cum se simte experiența Te cunosc de undeva!’ și din altă poziție decât cea de concurent. Echipa m-a primit foarte bine. Sunt aceeași oameni pe care îi cunosc de peste trei ani, care mi-au luat din prima toate emoțiile noului job’, spune Ristei, zâmbind.

Cosmin Selesi, inlocuit de Florin Ristei la ‘Te cunosc de undeva’

Cosmin Selesi, inlocuit de Florin Ristei la 'Te cunosc de undeva'!Florin Ristei se bucura de aceasta mutare. Este un plus pentru CV-ul sau de prezentator TV. Despre Alina Puscas, noua sa colega, artistul are numai cuvinte de lauda.

„Cu Pușcaș m-am înțeles întotdeauna minunat, iar aici am lăsat-o să fie șefa. Vechimea își spune cuvântul (râde)”, mai spune el.

Cosmin Selesi, inlocuit de Florin Ristei la 'Te cunosc de undeva'!Florin Ristei nu se afla pentru prima data la Te cunosc de undeva. Acesta a participat de 3 ori la emisiune, in calitate de concurent.

„E o emisiune care mi-a plăcut dintotdeauna, care te face să-ți depășești limitele și să-ți descoperi noi valențe în ceea ce privește cântatul, actoria și dansul. De la prezentare, acum, se vede un pic mai relaxat totul”, mai spune Florin.

Cosmin Selesi, inlocuit de Florin Ristei la 'Te cunosc de undeva'!Referitor la concurenții actualului sezon, Ristei crede că Ana si Raluka sunt cele mai transformabile. Iar Romică m-a surprins plăcut, descoperindu-i și latura muzicală’.

Publicat: 15 nov. 2018, 14:04 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă