Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara? Cine a dat-o de gol pe prezentatoarea Antena 1

Publicat: 15 Nov. 2018, 13:17 News 3

Dupa ce au aparut zvonuri cum ca ar putea fi insarcinata pentru a doua oara, vedeta tv a fost data de gol.

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara? Daca a evitat raspunsul la aceasta intrebare, pusa de toata lumea, prezentatoarea nu mai poate minti. A fost data de gol de colegul ei de trust, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, cea care a spulberat WOWbiz din grila Kanal D.

În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!”, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării.

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara?

In plus, in urma cu 2 saptamani, Dan Capatos a avut-o in platoul emisiunii sale pe Andreea Balan. Cantareata este colega de trust cu el, dar si cu Simona Gherghe. In acea editie, moderatorul XNS a marturisit ca ‘mai sunt si alte vedete gravide, dar nu au facut public anuntul’.

Conform viva.ro, Dan Capatos se referea la Simona Gherghe. Ramane de vazut daca vedeta este sau nu insarcinata pentru a doua oara. Alaturi de ea este si Mirela Boureanu Vaida, tot de la Antena 1, care este insarcinata pentru a treia oara.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Nov. 2018, 13:17 News 3
Pe aceeași temă