Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara? Cine a dat-o de gol pe prezentatoarea Antena 1

Publicat: 15 nov. 2018, 13:17 Autor: Ioana Cioflan News 3

Dupa ce au aparut zvonuri cum ca ar putea fi insarcinata pentru a doua oara, vedeta tv a fost data de gol.

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara? Daca a evitat raspunsul la aceasta intrebare, pusa de toata lumea, prezentatoarea nu mai poate minti. A fost data de gol de colegul ei de trust, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, cea care a spulberat WOWbiz din grila Kanal D.

În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!”, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării.

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara?

In plus, in urma cu 2 saptamani, Dan Capatos a avut-o in platoul emisiunii sale pe Andreea Balan. Cantareata este colega de trust cu el, dar si cu Simona Gherghe. In acea editie, moderatorul XNS a marturisit ca ‘mai sunt si alte vedete gravide, dar nu au facut public anuntul’.

Conform viva.ro, Dan Capatos se referea la Simona Gherghe. Ramane de vazut daca vedeta este sau nu insarcinata pentru a doua oara. Alaturi de ea este si Mirela Boureanu Vaida, tot de la Antena 1, care este insarcinata pentru a treia oara.

Simona Gherghe, despre viata de familie

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oara„Total diferită de cum era în doi (zâmbește). Suntem împliniţi, Ana ne-a ajutat să ne cunoaştem şi mai bine. E cu mult mai multă adrenalină, cum cred că e în casele tuturor celor cu copii mici.

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oaraViaţa cu Ana e minunată. Şi foarte grea, cã n-aş vrea sã-ţi spun acum cã-i totul numai lapte şi miere. Sau cel puţin aşa mi s-a pãrut mie primul an. Cumva, am depãşit greul cel mare, că merge singură, de vreo patru luni, şi are o oarecare independenţã…

Simona Gherghe este insarcinata pentru a doua oaraChiar cã e mai simplu. Una peste alta, mai puţin somn, o mie de griji, suntem mai mereu cu gândul la ea, sã-i fie ei bine”, a marturisit vedeta pentru sursa sus mentionata.

S-a zvonit că ai fi însărcinată din nou. Ne poți da marea veste sau mai așteptăm? Tu ai spus, oricum, că al doilea bebeluș ar fi binevenit…

Ştii cum e cu asta, dacă sau când va fi, nu poţi ascunde o sarcină, nici să vrei.

Publicat: 15 nov. 2018, 13:17 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă
×