Un adolescent din Dambovita arunca o pisica sa fie macelarita de 2 caini! Cainii sunt de vanzare si asa demonstra ca sunt rai! Imagini VIDEO cutremuratoare

Publicat: 27 May. 2019, 09:25 Life

Distribuie imaginile pentru a ajuta autoritatile sa-l gaseasca pe faptas si sa fie pedepsit aspru.

Un adolescent din Dambovita arunca o pisica sa fie macelarita de 2 caini! Scenele dure cu pisica sfasiata de cei doi caini asmutiti chiar de stapan au socat pe toata lumea pe internet si toti il cauta pe stapanul cainilor ca sa raspunda penal.

Imaginile foarte crude au fost filmate de stapan si urcate pe internet pentru a demonstra viitorilor cumparatori ca cei doi caini pe care ii vinde sunt foarte fiorosi si stiu sa „atace”. Intreaga scena groaznica se petrecere in comuna damboviteana Uliesti iar acum toata lumea vrea sa afle cine este „monstrul” din sptatele acestui filmulet. Oamenii de pe internet cer ca tanarul sa raspunda penal pentru atrocitatile pe care le-a organizat.

Un adolescent din Dambovita arunca o pisica sa fie macelarita de 2 caini!

Dupa primele informatii, care nu vin insa de la autoritati, se pare ca tanarul ar avea 17 ani si ar fi cunoscut in comuna ca este un tanar problematic. Cativa dintre internauti au spus ca nu ar fi nici prima data cand tanarul organizeaza asemenea maceluri intre animale pentru „distractia” lui sau a altora.

Se pare ca nu ar fi nici singurul caz, tot in judetul Dambovita in satul Gura Sutii mai exista un tanar care regurge la asemenea fapte groaznice. Cei doi tineri vor fi cercetari penal pentru cruzime impotriva animalelor.

Publicat: 27 May. 2019, 09:25 Life
Pe aceeași temă