Andreea Mantea, o mamica mandra! Ce a inceput sa faca fiul ei, David, de cand e in Turcia

Publicat: 27 mai 2019, 09:32 Autor: D. C. News 3

Prezentatoarea emisiunii de matrimoniale Puterea Dragostei, de la Kanal D, o duce bine acum. Primele saptamani de acomodare au trecut, in sfarsit.

Andreea Mantea e o mamica mandra. Cu toate ca plangea si suspina cand il vedea pe David trist, dupa mutarea in Turcia, acum e fericita si usurata. Vedeta a marturisit ca fiul ei s-a acomodat, intr-un final, noii sale vieti din Turcia. Acesta a inceput sa se trezeasca singur, zilnic, pentru a merge la gradinita.

Andreea Mantea sustine ca fiul ei a inceput sa se pregateasca singur. David abia asteapta sa mearga la gradi, in fiecare zi. Asa ca mereu se grabeste si a inceput sa se spele singur pe dinti, dar sa se si imbrace, cat de cat, pentru o noua zi alaturi de colegii lui.

Andreea Mantea, o mamica mandra

”În acest moment da, este foarte mulțumit, iar eu sunt liniștită cu gândul asta. La început era foarte supărat pentru că nu avea fetițe în clasă, erau doar băieței. A zis că vrea înapoi în România la colegele lui de la grădiniță. Și acum au venit două fetițe la ei în clasă, acum cred că sunt mai multe de fapt, starea lui s-a schimbat complet. Este fericit, abia așteapta să meargă la grădiniță, când se aude alarma ceasului dimineața, se ridică, se spală singur pe ochi, pe dinți, încearcă să se îmbrace singur, doar, doar plecăm mai repede la grădiniță. E fericit, a învățat și engleza, iar pe mine mă bucură asta foarte tare. E un program destul de încărcat, dar ne-am adaptat și facem față, în acest moment suntem pe plus’ de fericire”, a marturisit vedeta.

Ce face Andreea Mantea zilnic, in Turcia

„Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele’ naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră. După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct. Abia aștept să se încălzească, pentru că vreau să alerg dimineața pe malul Bosforului.

După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei. Atunci am și eu timp pentru mine să dau un telefon, sa vorbesc despre una, despre alta, să stau și eu cu mine însămi și cu telefonul sau să mănânc”, a mai adaugat Andreea Mantea pentru libertateapentrufemei.ro.

Andreea Mantea, despre Puterea Dragostei

„Emisiunea are succesul pe care îl are pentru că tot ceea ce vedem acolo e omenesc, cu toții reacționăm așa, chiar dacă vrem să recunoaștem sau nu. Ei sunt reali și se ajunge la astfel de tensiuni tocmai pentru că sunt foarte tineri și nu au experiența de viață necesară astfel încât să se poată ascunde și să pară că nu sunt geloși. Ce studii are Andreea Mantea. Bruneta a avut note mici la BAC. Ce rusine!

Cred că dacă într-adevăr găasești puterea dragostei, ai găsit esența vieții, dacă lași dragostea să te cuprindă cu totul, nu mai ai nimic de pierdut și, în acest mod, poți să câștigi în absolut orice faci. Puterea Dragostei. Andreea Mantea a ‘linsat’ concurentii! Ce pedepse a aplicat: ‘Trebuie sa fie o lectie!’ VIDEO

Puterea dragostei înseamnă s-o lași să-și spună cuvântul, să-și arate forța. Dacă ai putea să faci lucrurile astea, dacă ai lăsa dragostea să te cuprindă și să-și manifeste ea puterea, să-și facă de cap, ai fi cel mai fericit om de pe pământ, ai simți viața cu adevărat”, a mai completat vedeta. A sarit de la etaj! Andreea Mantea, in stare de soc cand a vazut asta. Bruneta a avut o criza de nervi

Publicat: 27 mai 2019, 09:32 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă