Mirabela Dauer e dezamagita de oameni. Ce a patit cantareata

Publicat: 16 sept. 2018, 12:11 Autor: D. C. Vedete

Este una din cele mai bune voci pe care Romania le-a avut in ultimii 50 de ani.

Ne-a reprezentat tara cu succes in toata lumea. A facut spectacole peste spectacole si a intretinut atmosfera peste tot unde mergea. Este un om bun cu suflet mare, dar Mirabela Dauer e dezamagita de oameni. Cantareata a marturisit ca, in ultima perioada, lumea s-a schimbat radical.

Ca orice om, Mirabela Dauer a aflat si ea ca oamenii nu mai stiu sa fie oameni. Pe scurt, s-a trezit tradata de persoane pe care le considera prieteni de o viata. Dar se pare ca acestea aveau un interes ascuns.

Mirabela Dauer e dezamagita de oameni

Mirabela Dauer e dezamagita de oameni„Cred că m-am învăţat minte…Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, ”oameni”.

Mirabela Dauer e dezamagita de oameniBine, nu mai zic ”oameni”pentru că…Lume multă, oameni puțini. Pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani… Poate, la un moment dat, şi de bani.

Mirabela Dauer e dezamagita de oameniN-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. (..) Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei”, a declarat Mirabela, conform b1.ro.

Publicat: 16 sept. 2018, 12:11 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă